You harmadik évad plakát

A Szívek szálloda rajongóinak ismerős lesz ez a helyszín a Youból

A You legutóbbi évadjának mind a tíz része tele volt izgalommal, és a fanatikus sorozatnézők valószínűleg már le is darálták az egészet. Na de mi a helyzet a díszlettel? Nem volt ismerős? Esetleg a Szívek szállodája sorozatból?


Nevezhetjük véletlennek, vagy akár betudhatjuk annak, hogy legtöbben már vagy százszor végigjártuk Stars Hollow otthonos kis utcácskáit, viszont a rajongók egy része felfigyelt arra, hogy a You egyes jeleneteihez régi helyszíneket használták fel.

A sikeres Netflix sorozat új évada a hónap elején landolt a streamingoldal kínálatában. A részekből kiderül, hogy a sorozatgyilkos házaspár, Joe Goldberg és Love Quinn lecserélték a nagyváros zaját egy kis településre, ami kísértetiesen hasonlít a Szívek szállodájának a világára.

Nem véletlenül!

Míg az epizódok nagy részét Kaliforniában forgatták, addig több jelenetet is a Warner Bros területén vették fel. A műsorban Love legújabb péksége pedig nem másból lett átalakítva, mint Luke ikonikus kávézójából.

Sz\u00edvek sz\u00e1llod\u00e1ja \u00e9s a You d\u00edszlete

Fotó: HELLO!

Sok lelkes figyelő azonnal megosztotta Twitter oldalán a megfigyelését. Az egyik felhasználó ezt írta ki:

„Annyira nosztalgikus látni Luke étkezdéjét a Gilmore Girlsből, ahogy Love's pékségéhez használják a You-ban".

A stúdió felépített hátterét nem ehhez a két sorozathoz használták egyedül. Ki lehetett szúrni még őket a Hazug csajok társaságában és a WandaVisionben is.

Forrás: HELLO!