Harry és Meghan

5 híresség, aki nem látta a filmsztár párja leghíresebb alakítását

Egy sztárpár esetében könnyen gondolhatnánk, hogy már az első találkozás előtt mindent tudtak a másikról. Az alábbi cikkben azonban 5 olyan hírességet sorolunk fel, aki a megismerkedésük előtt nem is látta a későbbi szerelme legismertebb filmjeit vagy sorozatait.


Emily Blunt

Emily Blunt és John Krasinski Hollywood egyik legismertebb párja, hiszen mindketten évek óta rendkívül sikeresek.

Krasinski az elmúlt évek egyik legemlékezetesebb sorozatában, The Office-ban (A hivatal) egy fontos szerepet játszott el, azonban Blunt egy interjúban elismerte, hogy az első randijukig egy árva epizódot sem látott a sikerszériából.

Priyanka Chopra

A 2000-es évek egyik legnagyobb durranása egyértelműen a Jonas Brothers nevű banda volt, amelynek Priyanka férje, Nick Jonas is a tagja volt.

A zenekar nem egy slágert tudhatott a magáénak, illetve a Disney számos sikerprodukciójában is szerepeltek, ezek közül talán a Rocktábor a leghíresebb.

Chopra azonban biztosan nem az előbbi produkció miatt szeretett bele a későbbi férjébe, ugyanis az indiai színésznő soha nem is látta a filmet.

Ez is érdekelhet: Kíváncsi vagy, melyik film termelt először 1 milliárd dollárt? Elmondjuk!

Harry herceg

Meghan Markle egyértelműen a Suits című sorozattal robbant be a köztudatba, hiszen az ügyvédekről szóló széria elképesztő sikert aratott világszerte.

Markle férje, Harry azonban olyannyira nem volt képben az első randijuk előtt, hogy nemcsak a szériáról, hanem Meghanról sem hallott soha.

Szóval nem, soha nem néztem a Suitsot. Soha nem hallottam Meghanról korábban

– mondta a herceg a BBC-nek.

Lily Allen

A brit énekesnő 2020-ban házasodott össze a férjével, David Harbourral,aki a Stranger Things nevű Netflix-sorozat egyik főszereplője. A pár egy társkereső alkalmazáson ismerkedett meg, Allen azonban nem nagyon volt tisztában a férfi munkásságával.

Sőt, Lily később elismerte, hogy Harbour azért fogta meg őt, mert úgy néz ki, mint egy szexi rendőr egy valóságshowból.

Katherine Schwarzenegger

Chris Pratt felesége, Katherine Schwarzenegger (aki nem meglepő módon Arnold Schwarzenegger lánya) 2019-ben házasodott össze a Galaxis őrzői sztárjával, azonban egyetlen olyan mozi volt, amiben látta a későbbi férjét.

Ez a produkció nem más, mint a Csajok háborúja, ami enyhén szólva sem Pratt karrierjének a csúcspontja.

Forrás: BuzzFeed

Nyitókép: Michael M. Santiago/Getty Images