Chandler és Monica a Jóbarátok lánykérés jelenetében

Minden idők legjobb televíziós sorozat párjai

A Jóbarátok az Így jártam anyátokkal és még sok más sorozat ikonikus szerelmeseit gyűjtöttük össze. Ők minden idők legjobb televíziós sorozat párjai!


Marshall és Lily, Így jártam anyátokkal

Felejtsük el egy pillanatra a sorozat főszereplőjét, Tedet és a szerelmi kalandjait és koncentráljunk a legjobb barátaira: Marshallbotra és Liliomszálra. Ez a páros 9 évadon keresztül rendszeresen megnevettetett és meghatott minket. Aranyosak, viccesek és édesek voltak. Nem véletlen, hogy emberek milliói rajongott a párosért.

Jim és Pam, A hivatal

A 21. század se veled, se nélküled párosa. Jim és Pam hullámzó és feszültségekkel teli kapcsolata sokak kedvencévé vált, valószínűleg az életszerű jeleneteik miatt.

Luke és Lorelai, Szívek szállodája

Míg Rory kapcsolatainak támogatói nagyon megoszlanak (sokan Dean, páran Jess és rengetegen Logannek szurkoltak), addig Lorelai esetében egyértelműen minden néző Luke pártján állt. A két ellentétes személyiségű ember egymás mellett szikrázik, mint az újévi tűzijáték.

Meredith és Derek, Grace klinika

Senki sem gondolná, hogy egy egyéjszakás kalandból élet végéig tartó szerelem alakulhat ki. És mégis van rá példa. Legalábbis a Grace klinikában Meredith és Derek voltak a nagybetűs szerelem, pedig egyáltalán nem indult komolyan a kapcsolatuk.

Monica és Chandler, Jóbarátok

Míg sok néző Ross és Rachel se veled, se nélküled kapcsolatát imádják a sorozatban, addig mások Monica-t és Chandlert tekintik a 90-es évek ikonikus tévés párjának. Ők az élő bizonyítéka annak, hogy barátságból lehet szerelem.

Monica \u00e9s Chandler a J\u00f3bar\u00e1tok forgat\u00e1s\u00e1n esk\u00fcv\u0151i jelenet

Getty

Nyitókép: Getty