The Office / A hivatal, jelenetkép

Minden idők egyik legsikeresebb sorozata visszatér: jön az Office új évada

A hivatal (The Office) című sikersorozat visszatér. Az új évad azonban nem az eredeti sorozat felújítása lesz, hanem egy teljesen másik történet, amely ugyanabban az univerzumban játszódik.


Az egyelőre még cím nélküli projekt ugyanazt a mockumentary formátumot követi majd, mint az eredeti sorozat, de egy csoport új szereplőre fog összpontosítani, akik egy másik iparágban dolgoznak.

A Variety-hez eljuttatott hivatalos szinopszis szerint:

A Dunder Mifflin scrantoni fiókját megörökítő dokumentumfilmes stáb új témát keres, amikor felfedeznek egy haldokló történelmi közép-nyugati újságot és a kiadót, amit önkéntes riporterekkel próbálnak újraéleszteni.

Az első két szereplőt – A fehér lótusz sztárját, Sabrina Impacciatore-t és a Star Wars öregdiákot, Domhnall Gleesont – már bejelentették, de a karaktereikről nem árultak el részleteket.

Az új sorozat társszerzője Greg Daniels, aki a The Office amerikai változatát adaptálta az angol megfelelőjéről, valamint Michael Koman. Ők lesznek az executive producerek is Ricky Gervais és Stephen Merchant mellett, akik az eredeti brit sorozatot készítették. A forgatás a tervek szerint júliusban kezdődik.

​Visszatér-e valamelyik Office-sztár?

Mivel az új sorozat ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a The Office, elképzelhető, hogy szeretett karakterek is feltűnnek majd – de egyelőre nem derült ki, hogy az eredeti színészek közül bárki is visszatérne a szerepébe.

Néhányan közülük talán vállalnák is a munkát, ha felkérnék őket. Angela Kinsey és Jenna Fischer úgy nyilatkozott, hogy visszatérne egy Office-filmhez, vagy bármely reboot-projekthez, amelyben Daniels részt vett.

A gyerekeim miatt csinálnám, mert szerintem ők is jó mókának tartanák

– mondta Kinsey, Fischer pedig hozzátette: „Amíg Greg írja és ő vezeti, addig én igent mondok".

Daniels azonban korábban már kifejtette, hogy semmilyen formában nem érdekli a The Office újjáélesztése.

Úgy érzem, hogy gyönyörűen fejeztük be azt a történetet. Szerintem a valaha volt legjobb szereplőgárdát kaptuk, hogy megcsinálhassuk azt a sorozatot

– mondta a TheWire-nek novemberben.

Forrás: Bustle

Nyitókép: BBC