christopher walken the outlaw

​Christopher Walken tönkretett egy eredeti Banksyt

A híres graffitiművész, Banksy alkotása a The Outlaws sorozat befejező epizódjában tűnik fel, forgatás közben azonban az egyik szereplő, Christopher Walken teljesen felismerhetetlenné tette.


A The Oulaws egy hat részes széria, amire egyszerre jellemzőek a vígjáték és a krimi stílusjegyei is. A befejező epizódban a Christopher Walken által alakított Frank közösségi szolgálatának a végén jár. A büntetése az, hogy graffitiket kell közterületeken átfestenie. A jelentben látható a nagy értékű alkotás lefestése ellen tiltakozik Frank, felügyelői azonban kényszerítik rá.

„Megerősíthetjük, hogy a sorozat végén található alkotás egy eredeti Banksy volt, és azt is, hogy Christopher Walken a jelenet forgatása közben festette át ezt az alkotást, így megsemmisítette azt."

– olvashattuk a stáb közleményét a Hypebeast oldalán.

Mint kiderült, a művész tudtával történt ez a „rongálás". Miután megvolt a forgatókönyv, a készítők felvették vele a kapcsolatot. Egyik reggel ott volt a The Rat című falfestmény, egyetlen kikötéssel, hogy ténylegesen át kell festeni.


Nyitókép: BBC