Chris Hemsworth a Thor sajtótájékoztatóján

Chris Hemsworth meztelenül jelenik meg a Thor előzetesében

Megjelent a Thor: Szerelem és mennydörgés legújabb előzetese, mely többek között bemutatja a történet főgonoszát, több színészóriás megjelenését felvázolja, valamint egy meztelen jelenet is látszik benne az ismét izmos istenséget alakító Chris Hemsworth-ről.


A korábban bemutatott előzetes leginkább a karakter útkeresésére helyezett nagyobb hangsúlyt. A mennydörgés istene a Végjátékot követően a Galaxis Őrzőivel lépett le, hogy hátrahagyva addigi életét új célt keressen magának. Ehhez természetesen megszabadult az évek során felszedett sörhastól és új csapatával friss kalandok után nézett.

Ehhez képest a második trailerben egy teljesen eltérő nézőpontot kapunk a sztoriból. A rövid kedvcsinálóban Korg meséli el a történéseket, akit egyébként a rendező, Taika Waititi kelt életre. Ezúttal sokkal jobban koncentráltak a Thanos ellen folytatott háború utáni időszakra, emellett régi jól ismert arcok is visszatértek, valamint a nagy színészóriások debütálására is felhívták a rajongók figyelmét.

Az előzetes legtöbbeket érdekelt jelenete, melyben Chris Hemsworth teljesen meztelenül jelenik meg a stáb előtt. A humoros hangvételű jelenetben Zeusz egy suhintással leleplezi a csukjába burkolózott Thort, ám egy kicsit túlzásba esik, így a villámlás istene teljesen meztelenül áll az Olümposz nagytermében.

A jelenetekben többször is látszik Jane Foster karaktere, aki rendelkezik Thor képességeivel, valamint Tessa Thompson is megmutatkozik, aki a folytatásban is eljátssza Valkűr szerepét. A két nő természetesen jól szemügyre veszi a csupasz jelenetet, csakúgy, mint a többi női istenség Zeusz mellett. A főistent egyébként Russell Crowe alakítja.

A Ragnarök bohókás világa után Hemsworth negyedik önálló MCU-filmje egy sokkal horrorisztikusabb színezést kap majd, csak úgy, mint amellyel a nemrég megjelent Doctor Strange az őrület multiverzumában rendelkezett. A főgonosz ijesztő, rémálomba illő ábrázatját Christian Bale ölti magára. Egészen konkrétan ő lesz Gorr, az isteni mészáros, akinek eltökélt célja, hogy minden vallás istenével végezzen.

Nyitókép: Getty

Forrás: Screen Rant