Timothee Chalamet a Dűne: Második rész című film világpremierjén 2024. február 15-én a londoni Leicester Square-en

Itt vannak az első fotók Timothée Chalamet-ről a Bob Dylan-filmben

Megkezdődött a James Mangold által rendezett A Complete Unknown forgatása, amely Bob Dylan útját mutatja be a hatvanas évek New York-i folkzenei színterén.

James Mangold rendező a Happy Sad Confused című podcast tavalyi adásában beszélt a filmről:

„A legjobb, igaz életből készült filmek sosem a bölcsőtől a sírig tartanak, hanem egy nagyon konkrét pillanatról szólnak. Ez egyfajta együttes darab erről a pillanatról szól, a 60-as évek elején New Yorkban, és ez a 17 éves srác 16 dollárral a zsebében stoppal megy New Yorkba, hogy találkozzon Woody Guthrie-val, aki kórházban van és haldoklik egy idegbetegségben. Elénekel Woodynak egy dalt, amit neki írt, és összebarátkozik Pete Seegerrel, aki olyan Woody számára, mintha a fia lenne, és Pete összehozza őt fellépésekkel a helyi klubokban, és ott találkozik Joan Baezzel és a többi emberrel, akik részei ennek a világnak.”

A film főszereplői Chalamet mellett Elle Fanning, Monica Barbaro, Nick Offerman, Boyd Holbrook és Edward Norton lesznek, aki a projektből kiszálló Benedict Cumberbatch szerepét veszi át.

A napokban jelentek meg az első képek Chalamet-ről Bob Dylan-ként látható.

A film forgatását eredetileg 2023 augusztusában kezdték volna el, de a hollywoodi sztrájkok miatt ez idén márciusra tolódott ki, és egyelőre nem tudni, mikor mutatják be.

(Glamour)

Nyitókép: Profimedia