színész, Tom Holland, sorozat, bemutató, gála

Ezért tart egy év szünetet Tom Holland színészi karrierjében​

Az Apple TV+ új sorozata, a magyar Mundruczó Kornél által is rendezett The Crowded Room után egy év pihenőre vonul a 27 éves angol sztárszínész. Most elárulta, hogy a hamarosan debütáló sorozat nehézségei is szerepet játszanak elvonulásában.


Korunk egyik legnépszerűbb fiatal színésze nemrég nyíltan beszélt arról, hogy egy év szünetet fog tartani a színészi pályafutásában. Mindezt arra hivatkozva, hogy a napokban megjelenő új sorozata, a The Crowded Room forgatása túlságosan megviselte.

„Kemény időszakon vagyok túl, az biztos"

— nyilatkozta egy június 6-án megjelent interjúban, amit az Extra Tv-nek adott.

Ez is érdekelhet: Miért vonult vissza Andrew Garfield?

„Olyan érzelmeket fedeztünk fel, amelyeket korábban biztosan nem tapasztaltam. Emellett mindennek tetejébe, producerként a mindennapi problémákkal való foglalkozás – amik bármilyen filmforgatás velejárói – egy extra szintű nyomást helyezett rám. Most egy év szabadságot veszek ki, és ez annak az eredménye, hogy ez a sorozat mennyire megterhelő volt."

A kihívások ellenére a színész büszke arra a munkára, amelyet a stáb a produkció kapcsán végigvitt. A producerkedés mellett Tom Holland alakítja a főszerepet egy gyanúba keveredett férfit, név szerint Danny Sullivant –, akit egy ’70-es évek végi New York-i lövöldözés kapcsán tartóztatnak le a hatóságok.

A történet az érdekes kihallgatásokon keresztül vezeti a nézőket a rejtély megoldása felé. A nyomozónőt Amanda Seyfried formálja meg.Az AppleTv+-on, június 9-éndebütáló 11 részes szériából 3 epizódot egyébiránt a Pieces of a Womant is jegyző magyar Mundruczó Kornél rendezett.

„Nem idegen tőlem a kemény munka. Mindig is abban a tudatban éltem, hogy a kemény munka lehet csak a jó munka. Személy szerint nagyon élveztem a forgatást, viszont összességében az egész folyamat megviselt. Eljött az az idő, amikor úgy éreztem, hogy szükségem lesz egy kis szünetre. Mindezek mellett izgatottan várom, hogy mik lesznek a reakciók a sorozatra. Úgy érzem, hogy a kemény munkánk azért nem volt hiábavaló".
tom holland, zendaya, p\u00f3kember, premier, g\u00e1la

Zendaya és Tom Holland a Pókember: Nincs hazaút premierjén Los Angelesben, 2021 decemberében

Fotó: Getty Images

Napjaink Pókemberének nem ez volt az egyetlen életmódbeli döntése a közelmúltban, amit azért tett, hogy saját magára koncentráljon. Tavaly augusztusban megosztotta követőivel is azon elhatározását, hogy a mentális egészségének védelme érdekében szünetet és távolságot tart a közösségi médiától annak nyomasztó hatása miatt.

Ezt is olvasd el: Sztárok hagyják ott a közösségi médiát

„Spirálba kerültem, amikor magamról olvastam a neten. És lássuk be végső soron ez nagyon káros a mentális állapotra. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy visszalépek és törlöm az alkalmazást."

Egy bátorító üzenettel fejezte be mondandóját mindazok számára, akik hasonló dolgokon mennek keresztül:

„A mentális egészséggel kapcsolatos témákkal szemben gyakran súlyos megbélyegzések fordulnak elő, de tudom, hogy segítséget kérni egyáltalán nem olyasmi, amit szégyellnünk kellene."

Forrás: Eonline