Craig részt a Tőrbe ejtve című film premierjén a kaliforniai Regency Village Theatre-ben 2019. november 14-én

Alig fogunk ráismerni Daniel Craigre a Tőrbe ejtve 3-ban

Elkezdődött a folytatás forgatása, melyben a főszereplő Benoit Blanc-ot alakító színész vadonatúj külsőt kap.



A Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery című, harmadik Tőrbe ejtve-film forgatásának hírét és az első hivatalos fotót Rian Johnson rendező tette közzé az Instagramon és az X-en.

„Ááááá és máris indulunk! Ma van a következő Benoit Blanc-rejtély, a Wake Up Dead Man forgatásának első napja – találkozunk a túloldalon”

– írta a fotó mellé.

Daniel Craig Benoit Blanc-ja roppant elegánsan néz ki, mint mindig, ami érdekesebb, hogy hosszabbra növesztett hajával szinte teljesen új külsőt kapott. Vajon a megújult kinézet új hozzáállást vagy talán egy teljesen új világnézetet sejtet?

Ezt egyelőre nem tudni, ami viszont a címet illeti, az első film (Tőrbe ejtve) egy Radiohead-dalról kapta a címét, a második (Üveghagyma) egy Beatles-dalról, míg a Wake Up Dead Man pedig egy U2-dal a zenekar 1997-es Pop című albumáról.

A Netflix Tudumnak adott interjújában Johnson egy rövid utalást tett erre a kapcsolatra:

„A Pop egy nagyon alulértékelt album, és ez a dal nagyon is illik a címhez. De a Wake Up Dead Man már régóta a fejemben van, és először az amerikai folkzenében hallottam a kifejezést.”

A Knives Out: Wake Up Dead Man szereplői között van Craig mellett Josh O’Connor, Andrew Scott,Kerry Washington, Glenn Close, Jeremy Renner, Mila Kunis és Josh Brolin.

A Netflix megerősítette, hogy a produkció forgatása Londonban kezdődött, arról egyelőre nincs információ, meddig tart, de jövőre kerül a mozikba.

(Slashfilm)

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic