Austin Butler

Ki lesz az új James Bond? Ők a legesélyesebb 007-esek

A James Bond-franchise Daniel Craig-korszaka véget ért, és mi még mindig azon tűnődünk, hogy vajon ki lesz a következő 007-es?



A franchise főnöke, Barbara Broccoli nemrégiben nagy csalódást okozott a rajongóknak amikor nem volt hajlandó Bond jövőjéről nyilatkozni, amikor egy nemrégiben tartott rendezvényen megkérdezték:

A következő Bond-filmről semmit sem tudok mondani. Még semmi sem történik.

Korábban a Girls On Film podcastben beszélt arról, hogy nem valószínű, hogy lesz női James Bond:

Nem hiszem, hogy olyan filmeket kellene készíteni, ahol nők játszanak férfiakat. Inkább több filmet kellene készítenünk nőkről.

A játék kedvéért mi is összegyűjtöttük a szerepre való top választásainkat, köztük férfiakat, nőket és nem bináris színészeket is. Íme!

Lashana Lynch

A Halj meg máskor című filmben való szereplése után felmerül, hátha ő lesz a következő Bond. Nemrég Bob Marley feleségét, Ritát alakította a One Love című életrajzi filmben, és amikor egy interjúban megkérdezték, hogy ő lehet-e az első női, fekete Bond, ő szerényen nyilatkozott, majd hozzátette, hogy még nem hallott semmit egy esetleges jövőbeli 007-es szerepről.

Jodie Comer

Miután a Killing Eve-ben mindenki kedvenc, gyűlöletre éhes bérgyilkosnőjét, Villanelle-t alakította, Jodie-t határozottan el tudjuk képzelni Bondként − vagy Bond-gonoszként. A nő, aki bármit megtehet, bármilyen akcentussal. A Prima Facie című színpadi darabbal szerzett Tony-díja után kezdték el pletykálni róla, hogy ő lehet a jelölt a szerepre.

Lupita Nyong'o

Egy női Bond még mindig népszerű elképzelés, Broccoli legutóbbi nyilatkozatai ellenére. Jordan Peele Mi című filmjében és a Fekete Párducban is imádtuk, szóval szívesen látnánk.

Emma Corin

Ha Broccoli tartja magát a szavához, és fontolóra veszi, hogy egy nem bináris színész legyen a következő Bond, a mi választásunk Emma Corrint. Lenyűgözően alakította Diána hercegnétA koronában, és színpadi diadalt aratott a londoni West Enden az Orlandóban.

Barry Keoghan

A Saltburn című filmben a látszólag esetlen, de gonosz Oliver felejthetetlen alakítás és A sziget szellemei című filmben játszott kis, de emlékezetes szerepe után úgy véljük, Barry teljesen a sajátjává tudná tenni Bondot. Barry benne lenne a játékban, úgyhogy a szereposztócsapatnál a labda.

Idris Elba

Évek óta a kedvencünk, de a Luther szerepében nyújtott alakítása óta még inkább. Sajnos azonban tavaly beszélt a rasszista visszhangról, amit a következő Bond szerepével kapcsolatos spekulációk után tapasztalt, mondván, hogy „ez az egészet undorítóvá és visszataszítóvá tette".

Tom Hiddleston

Talán az egyik legnagyobb jelölt. Kedves, szexi, és játszott már Marvel-gonoszt (Loki), így több mint ismerős a franchise-szintű elismerésben. Plusz remekül néz ki öltönyben. Bár akkor volt a legkézenfekvőbb választás Bond szerepére, amikor Taylor Swifttel randizott − de még nem adtuk fel a reményt vele kapcsolatban.

Austin Butler

Austin Butler, aki Elvis szerepében szerzett nevet, továbbra is az egyik legnagyobb esélyes James Bond szerepére. Több mint 12 évvel ezelőtt világossá tette, hogy egy napon eljátssza a szerepet.

Paul Mescal

Az igazi szívtipró Mescal Sally RooneyNormális emberek című regényének tévés adaptációjával vette be a képernyőket Daisy Edgar Jones oldalán, azóta a kritikusok elismerését is learatta az Aftersunban nyújtott alakításával, és Ridley Scott következő Gladiátor-filmjében is szerepelni fog. Bond lesz a következő?


Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Shutterstock