Alexandra Breckenridge és Martin Henderson a Virgin River című sorozatban

Minden, amit a Virgin River 6. évadáról tudunk

A népszerű netflixes sorozat vissza fog térni, de nem olyan gyorsan, mint azt a rajongók remélik.


Nemrég debütált a Virgin River 5. évadának 1. része a Netflixen, melynek folytatását már tűkön ülve várták a rajongók. Rengeteg minden történt kedvenc szereplőinkkel a festői kaliforniai kisvárosban már az évadnyitó epizódban, csak az olvasson tovább, aki már látta azt.

Mel (Alexandra Breckenridge) és Jack (Martin Henderson) a nő vetélése után próbálnak továbblépni, és bár kitartanak, úgy döntenek, hogy valami újat is kipróbálnak az életükben, így megvásárolják és rendbe hozzák Lilly (Lynda Boyd) farmját a Virgin River-t sújtó erdőtűz közepette.

Közben Vernon "Doc" Mullins (Tim Matheson) jelentkezik egy orvosi kísérletre, mely kockázatos, akár meg is vakulhat, Lizzie (Sarah Dugdale) rájön, hogy várandós lehet Denny Cutler (Kai Bradbury) gyermekével, és az is kiderül, hogy az illegális füvet termesztő Calvin (David Cubitt) Charmaine Roberts (Lauren Hammersley) ikerfiainak valódi apja.

Ez annyi fordulat, hogy nem elég egy évad az összes szál elvarrására. Szerencsére az alkotók is így gondolták, és a Virgin River 6. évada is úton van már. Május 17-én hatalmas sokkot kaptak a Netflix sikersorozatának rajongói, amikor a Deadline bejelentette, hogy a sorozat visszatér a 6. évaddal.

A hír majdnem négy hónappal az 5. évad premierje előtt érkezett. A csatorna egy másik, 2022 augusztusában megjelent cikkében Jinny Howe, a Netflix drámafejlesztésért felelős vezetője kifejtette, hogy a streamingszolgáltató nagy reményeket fűz a sorozathoz, ami messze túlmutat a következő évadokon.

„Az 5. évad továbbra is hű marad ahhoz, amit a rajongók a kezdetektől fogva imádtak a sorozatban; olyan érzés, mintha egy közösség lenne, amihez mindannyian tartozunk, aminek mindannyian részei vagyunk, nagyon megnyugtató, reményt ad, és azt hiszem, mindezek olyan dolgok, amelyekből az emberek manapság nem tudnak betelni. Szerintem érdekes lesz látni, ahogy ez az univerzum tovább növekszik és bővül, és ahogy új karakterek, más karakterek visszatérnek. Ennek nagy része a 4. évad fináléjában már eldőlt, de nagyon izgalmas lesz látni, hogy mindez az 5. évadban csúcsosodik ki”

– mondta akkor.

Bár a sorozat hivatalos oldalán nem osztották meg a hírt a közösségi médiában, a szereplők közül néhányan elárulták örömüket, hogy a Virgin River egy újabb évaddal folytatódik. A John 'Preacher' Middletont alakító Colin Lawrence az Instagramra feltöltött videójában háláját fejezte ki mindenki felé, aki továbbra is minden évadban sikeressé teszi a sorozatot.

„Sziasztok, csak szeretnék megosztani veletek néhány izgalmas hírt. Most kaptuk a hírt, hogy felvettek minket a 6. évadra! ... Szeretném megköszönni nektek a sok szeretetet. Nagyszerű történeteket fogunk hozni nektek. Ó, izgatott vagyok!”

– mondta a színész a videóban.

Nem Lawrence volt az egyetlen szereplő, aki izgatottan várta az újabb évadot. A Hope McCreát alakító Annette O'Toole egy rózsát ábrázoló Instagram-fotót posztolt a hír bejelentéseként, és azt is elárulta, hogy a forgatás valószínűleg azután kezdődik majd, hogy a folyamatban lévő Writers Guild of America (WGA) és SAG-AFTRA sztrájkról a Mozgókép- és Televíziós Producerek Szövetségével (AMPTP) megszületik a megoldás.

A Good Housekeeping cikke végén összeszedte azokat a színészeket is, akik biztosan benne lesznek a 6. évadban.

Nyitókép: virginriverseries/Instagram