Wednesday Addams az új sorozat plakátján

Ezek voltak Wednesday Addams legjobb mondatai az új sorozatban

Tim Burton szerdán bemutatott Addams Family spin-off sorozata, mely Wednesday Addams-ről szól, hamar a tízes toplista élére került. Ez nem véletlen, hiszen az új sorozat teljes mértékben visszaadja azt a hátborzongató érzést, amit a rajongók úgy szerettek az Addams Familyben is.


A sorozat hangulatát és Wednesday különleges személyiségét a legegyszerűbben a sorozat ikonikus mondataival tudjuk átadni. Lássuk is őket, vigyázat spoilert is tartalmazhat!

„Ezek mind a nagy írók tulajdonságai. És a sorozatgyilkosoké.”

Ez a mondat már csak úgy általában véve is egy remek mondat és rengeteget elárul Wednesday jellemhibáiról is. Miután megbántotta Izét, főhősünknek illene kárpótolnia barátját. Azzal, hogy elismeri „makacs, céltudatos és megszállott”, közel kerül a bocsánatkéréshez, azonban azt elutasítja, hogy ezekért a tulajdonságaiért hibáztassák. Hiszen a nagy írók zsenik, és valahol a sorozatgyilkosok is.

„Hát persze, hogy az első fiú, akit megcsókolok, egy pszichopata, sorozatgyilkos szörnyeteg.”

Wednesdayt látszólag egyáltalán nem érdekelték a fiúk és kapcsolatot sem szeretett volna. Éppen ezért a Tylerrel való kapcsolata rettentően meglepte őt is és a nézőket is. Az már csak hab a tortán, hogy a fiú, aki tetszett neki valójában egy sorozatgyilkos szörnyeteg, de valljuk be, ennek így volt értelme. Hiszen kibe, ha nem egy ilyen fiúba szeretne bele Wednesday?

„Az egyetlen, aki kínozhatja a testvéremet, az én vagyok!”

A sorozat szinte legelső jelenete ezzel a zseniális mondattal kezdődik, amivel Wednesday épp megvégi kisöccsét a bántalmazó nagyobbaktól. Ekkor még nem is sejti, hogy a piranhák vízbedobása vezeti őt majd abba az új iskolába, amiről kezdetekben hallani sem akar.