Wednesday, jelenetkép

Wednesday-rajongók, készüljetek! Érkezik a sorozat spinoffja a Netflixre

Igaz, hogy a spinoff központi karaktere eddig csak egy epizódban tűnt fel a Wednesday-ben, de most úgy tűnik, a folytatásban fontosabb szerepet kap.



Az első évad hetedik epizódjában ismerkedhettünk meg Fester bácsival (Fred Armisen), Wednesday Addams (Jenna Ortega) furcsa, ám titokzatos rokonával, aki azért volt ott, hogy elmondja unokahúgának, hogy több információt talál az általa keresett szörnyről a Nevermore Akadémia könyvtárában.

Bár csak rövid ideig jelent meg a képernyőn, úgy tűnik, a rajongók imádták, ahogy az ikonikus karakter bebetonozza a helyét az Addams Family franchise-ban. Ennek eredményeképpen a Deadline december 18-án bejelentette, hogy a Netflixen készít egy spinoff-ot Fester bácsi főszereplésével.

A streaming oldal a Wednesday-sorozatot szeretné kibővíteni egy olyan szériával, amelynek középpontjában Fester bácsi áll, aki Wednesday apjának, Gomez Addamsnek (Luis Guzman) a testvére, és képes áramot termelni. Mi több, a Deadline értesülései szerint a sorozat már a kezdeti stádiumban van, ugyanakkor a Wednesday 2. évadának forgatása valamikor 2024-ben kezdődik.

Bár a Wednesday spinoff történetéről nem sok mindent árultak el, arról már tudunk néhány fontos részletet, hogy mi várható a Wednesday 2. évadában. Amikor a Variety Actors on Actors című sorozatában Elle Fanninggel beszélgetett, Jenna elkotyogta, hogy a történet még hátborzongatóbb és kísértetiesebb lesz az első évadhoz képest.

Kicsit jobban bele akarunk hajolni a sorozat horror aspektusába, mert annyira könnyed. Azt hiszem, egy ilyen sorozatban, ahol vámpírok, vérfarkasok és szupererők vannak, nem akarjuk túl komolyan venni magunkat

− mondta a 2023 júniusában megjelent videóban.

Forrás: Good Housekeeping

Nyitókép: Profimedia