A You harmadik évadjának egyik jelenete

Megjelent a You sorozat 4. évadának igen baljós hangulatú plakátja

A You sorozat harmadik évadjának fordulatos végkifejlete után végre közeleg az új szezon, melynek megérkezett az első hivatalos plakátja. A megosztott mozgókép egyenesen hátborzongató lett és a főszereplő karakter új vadász terepét is bemutatja.


A You első részei 2018 szeptemberében érkeztek, majd még ugyanabban az évben megjelentek a Netflix kínálatában is. A hatalmas nézettségre való tekintettel a streaming-szolgáltató azonnal berendelte az új szezont. Azóta már a harmadik részlet is lezárult egy nagyon akciódús eseménnyel, hiszen (vigyázat, spoiler következik!) Joe megölte Love Quinn-t.

Tettére ráeszmélve jól tudta, hogy nem maradhat ott, hiszen jelenléte káros fia, Henry számára, éppen ezért megjátszotta a saját halálát. Ehhez nem is kellett mást tennie, mint hogy a tetthelyen levágta két lábujját, hogy a későbbiekben őt is halottnak nyilvánítsák. A kisfiút szomszédjai nevelik attól a ponttól, tehát szerető és normális családban nőhet fel.

Na de mi lesz Joe-val? A sorozat hivatalos Instagram-oldalára kikerült az első mozgó poszter, melyen a karakter a professzorszerelésében látható, ezúttal viszont már egy teljesen új helyen. A sorozat vérfrissítése gyanánt a történet Európában folytatódik, ahol a sorozatgyilkos űzheti tevékenységét.

Feltehetően a következő célpont Marienne lesz. Mivel minden más lehetőség csak hátráltatná a karakter fejlődését, így az a nő tűnik a legjobb lehetőségnek a történetvezetés szempontjából.

A poszt alatt ez a felírat áll:

„London néhány hírrel jelentkezik. Az utazási útiterved holnap ilyenkor frissül."

Ez valószínűleg az új előzetes megjelenésére utal, mely így november 24-én érkezhet. Érdemes résen lenni.