Zac Efron a Tűzgyújtó című filmben

Zac Efron lesz a következő Marvel-hős?

Miközben a rajongók évek óta különböző szuperhős szerepekre castingolják, a színész maga is azt mondja, hogy ugrana a lehetőségre, hogy a megfelelő szerepben csatlakozhasson a Marvel-univerzumhoz.

Zac Efron karrierjét a Disney-csatorna népszerű, High School Musical című sorozata indította, de azóta bizonyította, hogy sokoldalú előadóművész, szerepelt Hugh Jackman A legnagyobb showman című musicalfilmjében, valamint olyan független alkotásokban, mint Lee Daniels Az újságos fiú vagy az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben, melyben Ted Bundyt, Amerika egyik legszörnyűbb sorozatgyilkosát alakította.

Miközben a Marvel-univerzum minden platformon terjeszkedik, a Disney és a Marvel Studios továbbra is toborozza a legjobb tehetségeket Oscar Isaac-től és Florence Pugh-tól kezdve olyan rendezőkig, mint Chloé Zhao (A nomádok földje).

Tekintettel a Marvel-univerzum népszerűségére, no, meg páratlan haszonkulcsára, Hollywoodban szinte mindenki legalábbis megfontolná, hogy csatlakozzon a csapathoz.

Úgy tűnik, Efron szívesen játszana szuperhőst/gonoszt a Marvel-filmek valamelyikében. A Screen Rant cikke szerint egy nemrégi interjúban a színészt arról kérdezték, hogy érdekelné-e valaha is egy szuperhős eljátszása, melyre ezt válaszolta:

„Imádom a Marvel-univerzumot. Azóta rajongok a Marvelért, mióta járni kezdtem. Ha jön a megfelelő karakter, és azt akarják, hogy beugorjak, akkor lecsapnék a lehetőségre.”

Hasonlóan az Alkonyat-filmekkel induló Robert Pattinsonhoz, Efron is igyekezett levetkőzni a High School Musical szépfiú imidzsét.

A világ egyik legnagyobb sztárjaként, aki történetesen a Disneyvel is munkakapcsolatban áll, nem lenne meglepő, ha Efron is lehetőséget kapna egy szuperhősfilmben.

Azzal, hogy a Disney 2019-ben felvásárolta a Foxot, olyan karakterek kerültek a Marvel stúdió irányítása alá, mint Deadpool, a Fantasztikus Négyes és az X-Men. Ahogy a Doctor Strange-hez hasonló filmek az Őrület multiverzumában kiterjesztik a Marvel-univerzum hatókörét, és még több karakterrel árasztják el a valóságot, az olyan mutánsok, mint Küklopsz vagy akár a hiperizmos Rozsomák tökéletes választás lehet Efron számára.

Efron következőleg a május 13-án debütáló, Stephen King Tűzgyújtó című regényének legújabb adaptációjában látható, majd a Három férfi és egy bébi remake-jében tűnik fel a Disney+-on.

Nyitókép: Profimedia