Családi affér, jelenetkép

Megérkezett Zac Efron és Nicole Kidman új filmjének előzetese

Képzeld el, ha az egyedülálló anyád Amerika legdögösebb sztárjával randizna! A Családi affér című új romantikus komédia (és producereinek korábbi filmje, A rólad alkotott kép) is erről szól, és hamarosan érkezik is a Netflixre.


Kicsit sablonos a felállás, de valljuk be, annyira nem zavaró − mindkét film lényegében amúgy is a Notting Hill korhatáros változata.

A Családi afférbenZac Efron az önimádó filmsztár Chris Cole-t, Joey King az asszisztensét, Zara Fordot, Nicole Kidman pedig King anyukáját, Brooke Harwoodot alakítja, aki váratlan románcba kezd Cole-lal.

Csal\u00e1di aff\u00e9r, jelenetk\u00e9p

Fotó: Netflix

A film valóban viccesnek tűnik. Joey King komédiás vonalát eddig nem ismertük, de abszolút figyelemreméltó. Kathy Bates és Liza Koshy is feltűnnek a filmben Zara nagymamája, Leila Ford és Zara legjobb barátnője, Eugenie szerepében.

Most pedig megérkezett végre a teljes trailer, mutatjuk is!

Itt a Családi affér hivatalos plakátja. Csak annyit mondhatok... ez az a szerelmi történet, amiről sosem tudtad, hogy szükséged van rá 💋

− írta King az Instagramon a projekt népszerűsítésére. Valójában mi ezzel teljesen tisztában voltunk eddig is: egy film, ami egyszerre űz gúnyt a hírességekből, érvényesíti egy idősebb nő szexualitását, és benne van Kathy Bates? Nem szabad kihagyni!

Nem tudjuk, mennyire lesz korhatáros a film, de az biztos, hogy Nicole Kidman és Zac Efron már forgattak intim jeleneteket együtt. Együtt játszottak ugyanis a 2012-es Az újságos fiú című filmben, ami nem szuper explicit, de a karaktereik összejönnek.

A Családi affér premierje június 28-án lesz a Netflixen.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Netflix