Kim Kardashian világos ruhákban áll egy üzletben

Kim Kardashian elárulta, miért nem reagált a Balenciaga-botrányra

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Balenciaga nemrégiben indított botrányos reklámkampánya komoly felháborodást keltett a nagyvilágban, ugyanis gyermekmodellekkel reklámozták a márka új kollekcióját erősen kérdéses környezetben. A reklámot a heves visszhangot követően eltávolították.


Egy hónappal a botrányt követően Kim Kardashian nyomás hatására közleményt adott ki, amiben úgy fogalmazott, hogy újraértékeli a kapcsolatát a márkával. Ez azonban követői szerint édes kevés volt, ugyanis a sztárnak sokkal nagyobb befolyása van az ilyen esetekre, ezért korábban és erőteljesebben kellett volna az ügyre reagálnia.

Most azonban, az Angie Martinez IRL podcast hétfői epizódjában Kim elárulta, miért nem szólalt meg azonnal a vita kirobbanása után és miért csak ennyivel reagált az ügyre.

„A Balenciaga-üggyel kapcsolatban mindenki azt kérdezte: >>Miért nem szólalsz meg? Miért nem szólalsz meg?<< Én pedig azt mondtam: >>Várj, én nem veszek részt ebben a kampányban. Nem tudom, mi történik. Hadd szánjak rá egy percet, hogy utánanézzek<<”

– mesélte, majd így folytatta:

„De aztán amint láttam, hogy mi is ez a kampány valójában, azonnal megszólaltam és elmondtam a véleményemet a gyermekek kihasználásával kapcsolatban, amit én is teljes mértékig elítélek. De mivel nem azt mondtam, hogy b*** meg Balenciaga, az emberek dühösek lettek. Tehát mérgesek voltak, hogy nem szólalok meg, majd azzal volt gond, hogy hogyan szólalok meg.”

– zárta gondolatait a sztár, aki úgy tűnik, nem tud eleget tenni a világ elvárásainak.

Nyitókép: Getty

(Independent)