az új DR. Martens x The North Face csizma

Itt a Martens új, a The North Face-szel közös csizmája

A két neves márka együttműködése 2019-ben kezdődött, amikor szintén kihoztak egy lila variációt a Dr. Martens már jól ismert dizájnjaiból. Most, két évvel később megérkezett a második felvonás. Örök klasszikus, és ráadásul még nagyon kényelmes is!


Az újonnan kiadott speciális csizmák a klasszikus 6-eye 101 modellen alapulnak. Matt szürke és fekete árnyalatokban lehet őket beszerezni. A talp mentén levendulaszínű kötés látható, a cipőfűzőlyukak pedig lila fémmel vannak jelölve. A kis részletek ennek a színvilágnak különböző variációival vannak ellátva, például a belső bélés meglehetősen élénk, neonos kinézetet kapott.

az \u00faj DR. Martens x The North Face csizma

Fotó: Hypebeast

A bakancsok mindegyike tartós és vízálló anyagokból készül. Az alul a megemelt, félig átlátszó középtalp olyan felszínnel van ellátva, ami sokkal jobban ellenáll a csúszásnak, ezért tökéletes választás lehet a téli hónapokra.

A megjelenés The North Face Purple Label x Dr. Martens néven fut, és november 27-től lesz elérhető a weboldalakon férfi és női méretekben egyaránt. Ára körülbelül 347 dollár lesz, ami átszámítva nagyjából 111 ezer Ft.