Manolo Blahnik kiállítás

Virtuális kiállítással ünnepli fennállásának 50. évfordulóját Manolo Blahnik

A csodás cipők mellett a márka történetét is megismerhetjük.

A világ egyik legikonikusabb divatmárkáját felépítő Manolo Blahniknak van mit ünnepelnie, mivel a márka 50 éves lesz – és ezt stílusosan teszi. A tervező lenyűgöző virtuális kiállítást indított útjára néhány nappal ezelőt, mely a mesésebbnél mesésebb lábbelik mellett néhány ikonikus darab elkészülésének történetét is bemutatja, írja a Haper's Bazaar.

Az interaktív A New Way of Walking című kiállításon öt virtuális termet járhatunk be, ahol az eredeti tervek is megnézhetjük többek között.

A különböző termek (Paletta, Hetvenes évek, Barátságok, Arany és Család) mindegyike kiemeli a márka 50 éves történetének különböző sarkalatos pillanatait, és ünnepli a hozzá kapcsolódó formaterveket és embereket.

Azt szeretném, ha ez egy olyan tér lenne, ahol mások tanulhatnak és inspirációt kaphatnak az alkotáshoz. Számomra nagyon fontos, hogy még azok is, akik nem tudják megvenni a cipőmet, érezzék a kapcsolatot Manolo Blahnikkal és azzal, hogy kik vagyunk, ezt kínálja az kiállítás"

mondta el Blahnik.

A márka évfordulója alkalmából megrendezett kiállítás egy folyamatosan bővülő projekt része és a divattervező csapatának reményei szerint állandó inspiráció forrása lesz a rajongók és követők számára.

Ez csak a kezdete egy nagyon izgalmas utazásnak, és reméljük, hogy hűséges követőink még évekig el fognak rá látogatni és élvezik majd"

– fogalmazott Kristina Blahnik vezérigazgató.

Nyitókép: Instagram / manoloblahnik