Sarolta hercegnő és a szülei a Nemzetközösségi Játékokon

Szüleit háttérbe szorítva ilyen stílusosan tűnt fel Sarolta hercegnő

A Nemzetközösségi Játékokon minden szem a cambridge-i hercegi családra szegeződött, viszont nem Katalin és Vilmos herceg vitte el a showt a verseny elől. A rajongók elsősorban Sarolta hercegnőt és az ő reakcióit figyelték.


Katalin hercegné természetesen szintén kitett magáért, így az alkalmon egy Alexander McQueen által tervezett, fehér ruhát választott, kislánya viszont gyorsan magára irányította a reflektorfényt. Grimaszaival és versenykedvével nem tudtak betelni a rajongók. Arckifejezéséből valószínűleg hasonló vicces képek születnek majd, mint testvéreiről korábbi megjelenésekkor.

Vilmos hercegék legfiatalabb gyermeke — Lajos herceg — a királynő platina jubileumi ünnepségén viccelődött a kamerák előtt. Az akkori viselkedéséről egy korábbi cikkünkben lehet olvasni. A jövendőbeli trónörökös pedig nemrég a wimbledoni tenisztornán tűnt fel szülei mellett, ahol legalább annyira élvezte a meccseket, mint édesanyja szokta.

A fiatal hercegnőn egy Rachel Riley, kék csíkos ruha volt. Kiderült az is, hogy ez a márka nagyon népszerű a királyi családban, hiszen többször lehetett már ilyen darabokat látni a cambridge-i gyerekeken. Csodával határos módon, ez a ruhadarab csupán 39 fontba kerül, vagyis átszámítva hozzávetőlegesen 18 ezer forintba.

A három testvér egyébként nagyon közel áll egymáshoz, a legidősebb pedig mindig próbál jó példát mutatni a kisebbeknek. Egy korábbi cikkünkben lehet róla olvasni, hogy a mindennapokban is védeni próbálja őket, ezt pedig több módon kifejezi nekik. Mindemellett aranyos beceneveket is adnak egymásnak, melyeknek háttértörténeteiről szintén írtunk korábban.

Forrás: Marie Claire