Lady Gaga a Grammy-díjátadón

Robotkutyától zsírleszívási utalványig — ez a Grammy-ajándékcsomagok tartalma!​

A február első hétvégéjén megrendezésre kerülő Grammy-díjátadón számos híres előadó lép majd fel. Ahogy az lenni szokott, a szervezők most is ajándékcsomagokkal készülnek a meghívottaknak. A hagyományok szerint ezek mindig fényűző és irigylésre méltó meglepetések. Mit kapnak idén a sztárok?


A Grammy-díjátadót idén február hatodikán kora reggel tudják megtekinteni a magyar érdeklődők. Az ajándékcsomagokért most is a Distinctive Assets szórakoztatóipari marketingcég felelős. Tudni érdemes róluk, hogy az Oscar-gála meglepetéseit is ők intézik, így kellő szakmai rutinnal rendelkeznek hasonló ügyekben.

A 2023-as Grammy-fellépők között van többek között Harry Styles, illetve Lizzo is. A sztárvendégek természetesen akkor sem távoznak üres kézzel az eseményről, ha nem nyernek a kategóriájukban. A rendezvényről magukkal vihetnek egy Marei 1998 kézitáskát és egy robotkutyát, valamint egy Bugaboo luxusbabakocsikat is.

Az eddigi években a legnagyobb dizájnerdaraboktól kezdve a kisvállalkozások termékeiig mindent felsorakoztattak a meghívottaknak. A korábbi alkalmak említésre méltó meglepetései között volt például egy 3D-nyomtatással készített cipő és több luxusmárka termékeire beváltható vásárlási utalvány is.

A Marie Claire cikkében leírtak alapján a szervezők idén különböző szépségápolási kezelésekre nyújtanak lehetőséget a meghívottaknak. A sztárok ajándék alkalmat kapnak egy Dr. Thomas Su által végzett Art Lipo Celebrity Arms Sculpting eljárásra. A divatos és elegáns megjelenést szolgáló meglepetések mellett pedig egy privát globális utazási tagságot is kapnak a Grammy-díjátadón a jelenlévők.

A Distinctive Assets szóvivője megjegyezte, hogy az ajándékok fontos célt is szolgálnak:

„Miközben ajándékainkat messze földön ismerik arról, hogy szórakoztatóak, mesések, hasznosak és egyediek, egy nagyobb célt is szolgálnak. A márkák közül sokan a kisvállalkozások sokszínű és befogadó köréből kerülnek ki, akiknek jelentős hasznot hoz a világméretű ismertség, amelyet a zene legnagyobb éjszakájához való kapcsolódás biztosít számukra."

Nyitókép: Getty