György herceg és Katalin hercegné

György hercegék kegyetlen őszinteséggel reagáltak szüleik eljegyzési fotóira​

Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvője 11 évvel ezelőtt volt, azóta pedig három gyermekük született. Valószínűleg a fiatalok nemrég látták először a szüleikről készített eljegyzési fotókat, hiszen kegyetlen őszinteséggel mondták el véleményüket a fiatal hercegi párról.


A királyi gyászidőszak végeztével, szeptember 26-a után Vilmos walesi herceg és felesége azonnal ellátogattak Walesbe, ahova erős érzelmi szálak kötik őket. A pár még friss házasként ott élt, miközben a herceg még helikopterpilótaként dolgozott a Királyi Légierő kutató- és mentőalakulatánál.

„Jó visszatérni Walesbe, mert ott éltünk, mielőtt családunk lett, szóval ez egy igazán különleges nap volt"

— mondta Katalin hercegné.

A látogatásuk során természetesen rengeteg rajongó vonult ki a tiszteletükre, akik közül Katalin kiszúrt egyet, aki egy zászlót tartott a kezében. A lobogón a walesi hercegi pár régi eljegyzési fotója szerepelt, ami azonnal felelevenítette az emlékeket. Az eseményről készült TikTok-viedóban jól hallható, mit mondott a hercegné:

@mariahedges8 Kate sharing a story about how the children joke about her and William looking so young photos #katemiddleton #princessofwales #royalfamily #royalvisit ♬ original sound - Maria Hedges
„Te jó ég, ez az eljegyzésünkről van? Mindig nevetünk ezen. Bár 11 éve vagyunk házasok, de ennek a duplája óta vagyunk együtt, szóval ez rendkívüli.”

Emellett egy humoros történetet is elmesélt a jelenlévőknek arról, hogyan reagáltak gyermekei — György és Lajos herceg, valamint Sarolta hercegnő — azokra a régi fotókra. A legidősebb közülük idén töltötte a kilencedik életévét, szóval a fiatalkori őszinteség és meggondolatlan szóhasználat még igen jellemző lehet rájuk:

„Anyu, olyan fiatalnak tűnsz!"

Miután Vilmos Wales hercege lett, apja példáját követve belevetette magát a nyelv tanulásába. Steven Bunting tiszteletes vendégül látta őket a napokban. Az összejövetel után beszámolt róla, hogy a herceg sokat beszélt a nyelvtanulásról, és megosztott néhány walesi kifejezést, amivel jelenleg próbálkozik.

Ez a lelkesedés és öröm jól kifejezi, milyen jó kezekben maradt Wales Károly király trónra lépése után.

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire