Billie Eilish a 92. éves Oscar-díjátadón 2020. február 09-én

Billie Eilish letörölte az összes közösségi média appot a telefonjáról

A popsztár szerint hatalmas döntésről volt szó.

Billie Eilish elárulta, hogy már nem nézi a közösségi médiát.

A 21 éves énekesnő a Conan O'Brien Needs A Friend című podcast promójában beszélt arról, hogy törölte az összes közösségi média alkalmazást a telefonjáról.

Nem nézem többé. Mindent töröltem a telefonomról, ami számomra hatalmas dolog. Mert haver, neked nem volt interneted, amin felnőttél. Számomra ez olyan nagy része volt nem a gyerekkoromnak, hála Istennek nem voltam iPad, de őszintén szólva úgy érzem, hogy az internet tökéletes korszakában nőttem fel, hogy nem volt annyira internetes, olyan gyerekkorom volt, és állandóan csináltam dolgokat

Hozzátette, hogy aztán amikor tinédzser lett, már megjelentek az iPhone-ok, és ahogy Eilish egy kicsit idősebb lett, egyre több minden volt már.

Az interjúban az énekes arról is beszélt, hogy nem szívesen nézi a róla szóló posztokat.

„Olyan ember vagyok, aki felkerül az internetre... És semmit sem változtatok azon, aki vagyok, vagy az életemen, amit élek, és csak csinálom azt, amit az évek során, és lassan a videók, amiket nézek, és a dolgok, amiket látok az interneten, rólam szólnak. Ezt nem szeretem. Ez a másik dolog, ami kiborít az interneten, hogy mennyire hiszékennyé tesz. Bármit, amit az interneten olvasok, elhiszem. Én. Biztosan tudom, hogy ez hülyeség, és nem kellene ezt tennem, mert bizonyítékom van rá, hogy nem minden igaz; szinte semmi sem igaz belőle.”

2020-ban Eilish erőteljes videót osztott meg a testszégyenítésről, amelyben kritizálja, ahogyan az emberek az interneten vizsgálják az általa választott öltözködési módot.