Meghan Markle és az anyukája, Doria Ragland

Ezt az édes becenevet kapta Meghan Markle édesanyjától — még ma is így hívja​

Harry herceg felesége a legújabb podcastműsorában a személyiség árnyaltságairól, a becenevekről, illetve az anyukájáról is beszélt vendégeivel. Meghan Markle olyan részleteket osztott meg a magánéletéről, melyekről egészen idáig még a legnagyobb rajongói sem hallhattak.


Az Archetypes címen futó podcast legutóbbi adásában Markle olyan vendégeket fogadott, mint a színésznőként tevékenykedő Michaela J Rodriguez, valamint Candace Bushnell, aki a Szex és New York egyik írója. A beszélgetés fő irányvonala az volt, hogy az embereknek el kell fogadniuk a különböző személyiségeket, identitásokat és szemléletmódokat.

Michaela J Rodriguez egy ponton kitért arra, hogy gyermekkorban mennyi befolyásoló tényező éri a fiatalokat, melyek jelentős mértékben meghatározzák a felnőtt énjüket. Példának a kitalált, esetleg barátoktól, testvérektől vagy szülőktől kapott beceneveket említette meg, melyek akarva-akaratlanul is beépülnek az öntudatba és a jellem részévé válnak.

„Gyerekként az ember kitalál beceneveket, de nem tudja, mekkora hatással vannak azok másokra. Így azt se, hogy az emberek hogyan ragadnak bele ezekbe a megnevezésekbe. Beleragadnak abba a névbe, amelyen hívták őket.

Anyukám Bumpernek — magyarul lökhárító, ütköző — hívott, amikor gyerek voltam, és még ma is így hív, amivel nincs problémám, hiszen ki ne szereti, ha az anyukája becézi”

— mondta a színésznő.

Harry herceg, Meghan Markle \u00e9s Doria Ragland

Fotó: Getty

A sussexi hercegné azonnal rá tudott kapcsolódni a témára, és elmonda, hogy őt az anyukája mindig Flowernek, azaz virágnak szólította, és még sokszor ma is illeti ezen a néven.

Meghan Markle idén már 41 evés és nagyon közel áll az anyukájához, Doria Raglandhez. Többek között azt is tudni lehet, hogy amikor Harry herceg és Markle első gyermeke, Archie megszületett, akkor az újdonsült nagymama beköltözött a palotába, hogy mindenben segíthessen, amiben tud.

Legutóbb Elton John utolsó amerikai koncerthelyszínén lehetett látni a hercegi párt egy videós bejelentkezés formájában. Harry és Markle köszönetet szerettek volna mondani mindazért, melyet családjuk az énekestől kapott. Kapcsolódó cikkünket és a megható beszéd részleteit itt lehet elolvasni.

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire