Meghan Markle

Meghan Markle még színésznőként ilyen aranyos ajándékot vett jövőbeli lányának

Meghan Markle színésznőként szerzett hírnevet még Harry herceggel való megismerkedése előtt. Akkor is számos interjút adott magazinoknak, melyek közül az egyik most megosztotta a régi beszélgetést. Mint kiderült, abban az időben Markle vett egy ajándékot, amit már akkor jövőbeli lányának szánt.


Kétségünk se lehet afelől, hogy Meghan Markle és Harry herceg még a lemondásuk után is folyamatosan címlapokon vannak. Persze nem ok nélkül. A folyamatos interjúik, a hercegné beszélgetőműsora, illetve a tavaly megjelent Netflix-sorozatuk és a herceg új memoárja után mindenki csak róluk tud beszélni.

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy már jóval a megismerkedésük előtt is mindkettőjüknek nagy hírneve volt. Harry a néhai Diána hercegné és Károly király második fiaként a figyelem középpontjában nőtt fel, Markle pedig a Briliáns elmék című sorozatban betöltött szerepével tűnt ki a színész világban.

Abban az időben — 2015 — Markle adott egy interjút a HELLO! című lapnak, melyben így nyilatkozott:

„Mindig is áhítottam a Cartier French Tank órát. Amikor megtudtam, hogy felvették a Briliáns elmék harmadik évadát — ami akkoriban nagy mérföldkőnek tűnt —, elpazaroltam a pénzt, és megvettem a kéttónusú változatot.

A hátuljára gravíroztattam, hogy »M.M.-nek M.M.-től«, és azt tervezem, hogy egy nap a lányomnak adom majd. Ez az, ami különlegessé teszi a darabokat, a hozzájuk fűződő kapcsolat".

Akkor a hercegné még nem tudhatta, hogy a jövőben az Egyesült Királyság egyik királyi leszármazottjával találkozik majd. Pár évvel később pedig már két közös gyermekük van, akik közül a fiatalabb a királynő és Diána után lett elnevezve. Lilibet Diana hercegnő még csak 1 éves, de a jövőben biztos örülni fog majd anyja eltervezett ajándékának.

Markle ezzel a vásárlásával és elhatározásával tudtán kívül férje néhai édesanyja előtt is tisztelgett. Tudni illik, Károly király első feleségének is volt egy ilyen órája, amit apjától, John Spencertől kapott. A hercegné halála után végül Vilmos herceg örökölte meg az ékszert.

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire