Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg és Meghan Markle felfedték, melyik sztár lett lányuk keresztapja

Harry herceg és Meghan Markle két gyermeket nevelnek, az idén hároméves Archie-t, és a kishúgát, Lilibet Dianat. A szülők egészen mostanáig azt sem árulták el, kit választottak lányuk keresztapjának, a Netflix-sorozatukban viszont lerántották a leplet a titokról.


A Harry és Meghan címen megjelent Netflix-sokusorozatban a hercegi pár minden eddiginél mélyebb betekintést engedett a családjuk magánéletébe. Többek között azt is elmesélték, milyen érzések kavarogtak bennük az elhíresült Oprah-interjú után, valamint azt is, hogy miként tették emlékezetessé az utolsó estéjüket a kapcsolatuk bejelentése előtt.

Az egyéves Lilibet Diana 2021 júniusában született. A sorozat egyik legmeghatóbb pontja az volt, amikor Markle azt mondta, a kislányukkal érezték magukat végre teljesen boldognak, és vele együtt igazán teljes a családjuk.

A befejező epizódban elárulták, hogy nem is akárkit választottak a kislányuk sztárkeresztapjának, hanem a színészként ismert Tyler Perryt. De vajon honnan ez a szoros kapcsolat? Mint kiderült, a hercegi pár a lemondásukat követően hat hétig a médiamogul házába költözött, amíg nem tudtak bebútorozni az új otthonukba.

Az Independent cikkében leírtak alapján Harry hercegék éppen telefonon beszélgettek teljesen hétköznapi dolgokról Perryvel, aki már akkor érezte, hogy valami fontos témáról szeretnének beszélni vele. Miután rákérdezett a felkeresés valódi okára, Markle-ék felkérték őt keresztszülőnek, melyen a színész nagyon meglepődött.

Kellett neki pár perc, mire megértette, mire is kérték őt, majd azonnal igent mondott. A telefonbeszélgetés végén azonban eszébe jutott valami.

„Letettem a telefont, mindent átgondoltam, aztán visszahívtam őket, és azt mondtam: »Várj egy percet! Ez azt jelenti, hogy át kell mennünk oda, és mindezt a templomban kell velük — a királyi családdal — megtennünk, mert én nem akarom ezt csinálni. Talán csinálhatnánk itt egy kis privát szertartást, és akkor minden rendben lesz«”

— mondta Perry a sorozatnak adott interjújában.

Az epizódban a szerencsés keresztapa azt is elmesélte, hogy mit gondolt Meghan Markle és férje helyzetéről, amíg még a palotában éltek. Elvileg Perry akkor írt először a hercegnének, amikor látta a médiában az édesapjáról, Thomas Markle-ről szóló beszámolókat. Később Harry és Meghan 2018-as esküvőjén küldött el egy levelet, melyben imádkozott, hogy el tudják viselni a rájuk nehezedő terheket.

Folytatásképp a nyilatkozatában bántalmazás áldozataiként jellemezte Harry herceget és feleségét, hiszen ugyanazokat a jeleket figyelte meg rajtuk a királyi család dolgozó tagjaiként, melyeket egykoron a sajt édesanyján is látott.

„Éveken át láttam, ahogy az édesanyámat bántalmazták. Ismertem a tüneteket, tudtam, milyenek. Mindenki azt mondta, hogy »Tyler, hogy mered az anyád bántalmazásához hasonlítani az ő helyzetüket?«. Ezt a nőt bántalmazták, ahogy Harryt is".

Nyitókép: Getty