Penn Badgley színész

Két népszerű színésznővel is járt a Te főszereplője

Az életben úgy tűnik sokkal szerencsésebb a szerelemben Penn Badgley, aki mára arról lett híres, hogy kétes szereplőket alakít bizonyos sorozatokban. Lássuk melyik két népszerű színésznővel járt a rosszfiú!


Penn Badgley-t a Gossip Girl sorozatából Dan Humphrey-ként ismertük meg, majd később a Te sorozatában Joe Goldberg bőrébe bújt, aki egy sorozatgyilkos ámokfutó.

Bár szerepei szerint Penn sikertelen a szerelemben, a magán életében úgy tűnik nagyon is jó életet él, boldog házasságban. Az évek során a 36 éves Badgley-nek nem volt túl sok kapcsolata a nyilvánosság előtt, de randizott néhány híres sztárral, mielőtt megállapodott feleségével, Domino Kirke-kel.

Badgley számára a magánélete igencsak megnehezítette a Te sorozatában való karakterének megformálását, ugyanis 2020 szeptemberében megszületett első gyermeke. Ezután elárulta, hogy a boldogsága olyan nagy volt, hogy az komoly nehézségeket okozott neki a sorozatban lévő karakter megformázásában.

„Kíváncsi voltam, hogy az apaság hogyan befolyásolja majd a Joe-val kapcsolatos munkámat és a karakter megformázását. Sokszor ez nem segített, mert én könnyed és örömteli élményeket éltem át, Joe pedig olyan komor”

mondta az Accessnek adott 2021-es interjújában.

Badgley házassága előtt azonban három évig Blake Lively-val volt együtt, akivel a Gossip Girl alatt ismerkedtek meg. A színésznővel 2010-ben váltak külön az útjaik, később, 2011-ben Penn összejött Zoe Kravitzzel, akivel két évig jártak. Ekkor a színész azt nyilatkozta, hogy ez az "igazi egetrengető szerelem", végül 2014-ben állapodott meg végleg. Azóta gyermeke anyjával Domino Kirke-el él.

Penn Badgley \u00e9s Blake Lively cs\u00f3kol\u00f3znak

Getty

Nyitókép: Getty