Cara Delevingne a vörös szőnyegen fekete ruhában

Erre a 18 millió forintos rehabra vonult be Cara Delevingne

Pár hónappal korábban körbejárta az internetet egy videó és számtalan fotó a szupermodellről, amiben roppant zavarodott állapotban telefonál és mászkál mezítláb egy reptéren. Ekkor Cara Delevingne rajongói nagyon elkezdtek aggódni a modell egészségéért és bíztak benne, hogy rehabra megy az eset után.


Az interneten keringő videók és fotók után a Page Six megtudta, hogy Cara bejelentkezett egy luxus rehabilitációs központba, ami Utah-ban található.

A magazin egyik forrása szerint a 30 éves modell, aki nemrég a Vogue magazinjának is mesélt függőségéről, már jól halad a gyógyulással.

A forrás elárulta, hogy Cara a december egy részét és a január nagy részét a Cirque Lodge-ban töltötte és úgy tűnt, hogy nagyon jól van.

Azt mondták, hogy a modell kábítószer-függőségi problémák miatt volt ott, és tavaly év végén jelentkezett be egy privát szobába. Január végén távozott, amikor az áprilisi Vogue címlapjára fotózták.

A Cirque Lodge rehabilitációs központja már számtalan hírességet látott vendégül, mint például Lindsey Lohan, Eva Mendes, Mary-Kate Olsen, Demi Moore, Kirsten Dunst, Chris Klein és Richie Sambora.

A létesítményben drog- és alkoholfüggőséget, valamint érzelmi és mentális egészségügyi problémákat kezelnek. Az árak változóak, egy hónapos tartózkodás 20 000 és 50 000 dollár közötti összegbe kerülhet. Tehát Cara olyan 18 millió forintot költhetett a kezelésére.

A videót itt tekintheted meg.

@pagesix

Fans are concerned by Cara Delevingne’s erratic airport behavior

♬ original sound - Pagesix | Celebrity Gossip

Nyitókép: Getty