Meghan Markle és Henrik herceg

Tíz világhírű nő bűnös élvezetei, amiket még sosem hallottál​

Mindannyiunknak vannak olyan szokásaink, amelyeket mindennél jobban titkoljuk. A sztárok esetében ez nem olyan könnyű, így sokszor látnak napvilágot érdekes, váratlan és néha egyenesen undorító szokásaik. Az alábbi cikkben tíz világhírű, női sztár legféltettebb titkairól olvashatunk.


1. Oprah

Bármilyen meglepő, valakinek a fürdés a hobbija. Így van ezzel Oprah Winfrey is, aki elmondása szerint mindenféle fürdősót vagy egyéb kiegészítőt imád ebben a kategóriában. Természetesen nem áll meg ennyiben a történet, hiszen a kádja sem lehet hétköznapi egy ekkora rajongónak. Otthonában egy ónixból és márványból, kézzel faragott fürdőkádja van, melyet a saját testéhez igazítottak.

2. Mariah Carey

A fürdés témakörénél maradva térjünk át egy másik végletre, ugyanis Mariah Carey egy igazán érdekes módját választotta a tisztálkodásnak. 2018-ban elárulta, hogy gyakran fürdik tejben, és ezt szépségápolás gyanánt teszi.

3. Cynthia Erivo

Vannak, akik kicsivel drágább hobbit választanak, mint kellene, ilyen például a dizájner termékek gyűjtése. A színésznőnek saját bevallása szerint nagyjából 20-30 táskája van, cipői pedig közelítenek a száz párhoz.

4. Kerry Washington

A Django elszabadul című legendás, Tarantino által rendezett film női szereplője magára fordított idejében a masszázsért és a manikűröztetésért van oda. Gyermekkorában az anyukájától leste el ezt a rituálét. Ugyan soha nem tekintette fontos procedúrának, mégis egy pihentető cselekvésnek gondolta, olyannak, amit kifejezetten magáért tesz, és senki másért.

5. Saweetie

A népszerű rappercsajnak szintén a bőrápolás a hobbija, csak kicsit máshogy. Tavaly áprilisban megosztotta a közönséggel, hogy szereti magának kinyomkodni a pattanásait.

„Ez csúnya dolog, de szeretem kitisztítani a saját mitesszerjeimet. Van ez a csodálatos eszközöm, ami kampó alakú, és tényleg segít kiszedni mindent, szóval ez határozottan bűnös élvezet."

6. Martha Stewart

A helyes étkezés közben elkövetett kis csalások élvezetét Martha Stewart is egészen biztosan átérzi, hiszen egy kanál mogyoróvajat vagy egy tábla csokit igazi ajándékként él meg. Emellett kicsit extrább ételek után is áhítozik a mindennapokban, például savanyított heringért, a borjúmájas hurkáért, és néha még a májas kolbászért is.

7. Meghan Markle

Markle is ehhez a csapathoz csatlakozik, hiszen időről-időre szeret sültkrumplit és bort fogyasztani.

8. Dascha Polanco

Nem neveznénk káros szenvedélynek, viszont Polanco kimondottan az illatok szerelmese. Imádja a különböző parfümök kémiáját és csak úgy szagolgatni őket. Kifejezetten a védőpajzsának érzi ezt a hobbit, mert így bármijét kritizálhatják, de az illatát soha — írja a The Cut.

9. Gwyneth Paltrow

Az általános, káros szenvedélyek egyértelműen jellemzőek, például a Vasember filmekből is ismert színésznő hetente egyszer — szombat délután — szeret elszívni egy szál American Spirit márkájú cigarettát.

10. Cardi B

A népszerű előadóművész elmondása alapján imád semmit se csinálni szabadidejében. Nem akar menni olyankor sehova, nem szeretne még csak sminkelni sem, vagy felvenni szűk ruhákat. Egyedül akar lenni olyankor a barátjával, és senki mással.


Nyitókép: Instagram/meghanmarkle_official