will smith szomoru fejet vag

Ilyen menő volt Will Smith feleségének verekedést kiváltó frizurája az Oscar-gálán

Idén kivételesen nem a díjazott filmek miatt volt hangos az Oscar-gála, hanem egy verekedés miatt: Will Smith ugyanis a felesége hajára vonatkozó poén miatt behúzott egyet a műsort vezető Chris Rocknak. Mutatjuk a balhét, és a gyönyörű Jada Pinkett Smith-t is, aki miatt az egész kirobbant.



Az utóbbi évek nem kedveztek a díjátadóknak: nem elég, hogy a koronavírus ellehetetlenítette őket az utóbbi két évben, a Golden Globe-ot egyenesen inkább me se rendezték a körülötte kialakult botrányok miatt, az Oscar-gála pedig egyre többször fulladt unalomba, és egyre kevesebb ember követte élőben a show-t.

Na de nem idén!

Az egyik házigadza, Chris Rock nem annyira vicces módon férjeken és még inkább a feleségeiken köszörülte a nyelvét, amikor megjegyzést tett Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith frizurájára, aki tüsire nyírt hajjal érkezett. Rock azon élcelődött, hogy már nagyon várja a G. I. Jane második részét – az elsőben ugyanis szintén ilyen rövid hajjal szerepelt Demi Moore. Jada látványos szemforgatással fogadta a szakállas poént, férje először zavartan nevetgélt, majd amíg a kamera a műsorvezetőt mutatta,

Smith-ben annyira felment a pumpa, hogy tempósan felsétált a színpadra, és behúzott egyet Chris Rocknak. visszaült a helyére, és közben azt kiabálta, hogy Rock ne vegye a felesége nevét a kib*szott szájára. Elég agresszív!

Chris Rock részéről elég nagy tapintatlanság volt megjegyzéseket tenni Jada hajára, mert a színésznő többször is beszélt nyilvánosan a hajhullással való küzdelméről, és hogy ez vezetett odáig, hogy inkább leborotválta a hajkoronáját.

Igazán kellemetlenné akkor vált a szituáció, amikor Smith nem sokkal később megkapta a legjobb férfiszínésznek járó szobrocskát, ami élete első Oscarja. Újra a színpadra lépve pedig már sírva kést bocsánatot az akadémiától a tette miatt. Állítása szerint a művészetet másolta az élet, ugyanis a díját is egy agresszív családapa eljátszásáért kapta, illetve arra hivatkozott még, hogy a szerelem őrült dolgokra készteti az embert.

Sokan azonban nem értik, miért hagyták egyáltalán, hogy a férfi végigülje a díjátadó további részét – de valószínűleg épp amiatt, mert tudták, hogy hamarosan díjat fog kapni. Illetve sok kritikus hang pedig egyenesen azt követeli, hogy vegyék vissza Smith Oscarját.

Itt pedig az instant Oscar-történelemmé vált jelenet:

Áucs!