Ételek a karácsonyi asztalon

Ez az étel nem maradhat el Ábel Anitánál az ünnepi asztalról

A Vörösmarty Classic Xmas háziasszonya, Ábel Anita kamera elé állt és elárulta, hogyan készül családjával idén a karácsonyra. Többek között azt is megtudhattuk, hogy mi az a fogás, ami náluk elmaradhatatlan az ünnepi asztalról.


Sokak kedvenc karácsonyi étele Ábel Anitáéknál sem maradhat el az ünnepek alatt. A Vörösmarty Classic Xmas háziasszonya nem csak az ünnepi ételhez ragaszkodik, ugyanis az sem mindegy, hogy ki készíti azt el. Az Anitával készült interjúból kiderül továbbá az is, hogy a műsorvezetőnő hogyan ünnepli a karácsonyt otthon családjával, illetve azt is megtudtuk, hogy mikor állítják fel a fájukat.

„Mi már nagyon korán felállítjuk a fát, december hatodikán, mivel az én párom olasz származású és ott akkor állítják föl, ezért mi is”

– mesélte Anita, majd azt is elárulta, milyen ételek kerülnek az ünnepi asztalra náluk karácsonykor és melyik fogáshoz ragaszkodik már évek óta.

„A halételek ott nagyobb hangsúlyt kapnak, mint mondjuk nálunk a rántott ponty, ami egy fix elem. Én, amihez ragaszkodom, az mindig anyukám töltött káposztája. Azt szigorúan ő csinálja. Az nálunk elmaradhatatlan”

– mesélte a műsorvezetőnő.

Nyitókép: Shutterstock