Jennifer Lopez a The Tender Bar című film Los Angeles-i premierjén a TCL Chinese Theatre-ben 2021. december 12-én Hollywoodban

Ritkán látni így Jennifer Lopezt

Az énekes szépségápolási rutinját mutatta meg egy Instagram-videóban, és smink nélkül is mesésen néz ki.

A néhányperces videóban Jennifer Lopez végig smink nélkül látható, így hosszan ámulhatjuk tökéletes bőrét.

„Nincs semmilyen különleges világításom vagy ilyesmi, ez csak a reggeli fény. Nincsenek különleges filtereim, ez az én arcom”

– mondja az 52 éves popsztár, akinek szuper tiszta és ragyogó a bőre a videót látva.

A videóban Lopez nemcsak jól karbantartott bőrét és szépségápolási rutinját mutatja be, természetesen, ugyanakkora hangsúly van saját márkás temrékein, melyeknek nem is lehetne jobb reklámot csinálni, mint azzal, hogy maga az énekes mutatja be a használatukat.

Lopez számára a legfontosabb a tisztítás, a hidratálás és a fényvédelem, valamint a szem alatti karikák (ha valahol, csak ott látható némi öregedés rajta) extra védelme és hidratáltsága.

Az énekes egy kissé klisészerű idézettel folytatja a videót, miszerint a siker és a boldogság bennünk rejlik.

„'Határozd el, hogy boldog maradsz és az örömöd, és legyőzhetetlen sereget alkotsz a nehézségekkel szemben.' Szeretek úgy gondolni erre, mintha reggelente első dolgom lenne bevenni a vitaminokat. Először az elmémet táplálom, a lelkemet egy megerősítéssel, még nem nézek a telefonra, csak beállítom magam a napra a megfelelő szándékokkal és a megfelelő gondolatokkal”

– mondja a popsztár, akiről az elmúlt időszakban azzal kapcsolatban lehetett a legtöbb hírt olvasni, hogy újra együtt van Ben Affleckkel, sőt, a napokban derült ki, hogy a színész eljegyezte.

Nyitókép: WireImage / Leon Bennett