hajmosás

A legjobb választás a tökéletes hajkoronáért (x)

A Top Line Hungary csapata egy olyan markát mutathatott be Budapesten, amely az igényes és tudatos nők által keresett termékeivel a nemzetközi piacot már meghódította. A Moroccanoil, az argánolajjal átitatott hajápolási termék, nem csak összetevői révén világelső a szépségiparban, hanem környezettudatos, a fenntarthatóságot szem előtt tartó, állatkísérletek nélküli termékeivel hódít.

A 2022-es év legnépszerűbb stílus- és fodrásztrendjeinek bemutatója, amelyeket az ikonikus Moroccanoil termékekkel hoztak létre egy exkluzív eseményen került sor az újonnan megnyílt Top Line Hungary Akadémián. A bemutatón a márkát Angelo Fraccica, a Moroccanoil Creative Design Team Moroccanoil oktatója képviselte, valamint a meghívott vendégek, influenszerek és a média képviselői.

A stílustrendekkel együtt bemutatásra került az új Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Conditioner. A gyengéd kondicionáló a díjnyertes Moroccanoil Blonde Perfecting Purple sampon tökéletes partnere, amely simává és puhává varázsolja a hajat, miközben ellensúlyozza a szőke, világosbarna vagy ősz haj nemkívánatos tónusait – világosabb, ragyogóbb színt hagyva maga után.

A színbiztos formula a szabadalmaztatott Moroccanoil ArganID® technológiájával mélyen a kéregbe, a haj legmélyebb rétegeibe juttatja az argánolaj antioxidáns erejét, miközben segít lezárni a kutikulát és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak.

A szőke vagy melírozott haj felfedheti a nem kívánt sárga és narancssárga árnyalatokat. Az ősz, vagy ezüstös haj hajlamos a szennyeződés és a környezeti tényezők miatti sárgulásra is. Az új Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Conditioner minden használatkor ibolya pigmenteket rak le a hajra, hogy ellensúlyozza ezeket a sárgaréz tónusokat. A könnyű kondicionáló emellett mélyen táplál, javítja a haj kezelhetőségét, miközben gyengéden simává teszi a hajat.

„Márkaként továbbra is a fejlődést tartjuk szem előtt, és olyan innovatív termékeket állítunk elő, amelyek professzionális eredményeket biztosítanak mind fogyasztóink, mind a szalonközösség számára”

– mondja Carmen Tal, a Moroccanoil társalapítója.

„Megragadtuk egy lehetőséget, hogy megalkossuk a legkelendőbb lila samponunk tökéletes párját, és nagyon örülünk, hogy a Moroccanoil Color Care termékcsalád legújabb tagjaként a lila balzsam is elérhető.”

A Moroccanoil Blonde Perfecting Purple balzsam célja, hogy visszaállítsa a hajszín eredeti, üde, „frissen a szalonból” megjelenését. Párosítsd a Moroccanoil Blonde Perfecting Purple samponnal, hogy teljessé tegye a sárgaréz semlegesítő rutinját és elérje a tökéletes szőkeséget.

Egy független fogyasztói megítélésről szóló tanulmányban a résztvevők 92%-a azt mondta, hogy a Moroccanoil Blonde Perfecting Purple sampon és balzsam együtt használva felfrissíti a fakó fényeket, és 96%-uk azt mondta, hogy a hajat nem szárítja a termék. 100%-ban pedig az az eredmény jött ki, hogy a haj puhább lesz a termék használata után.

A Moroccanoil Blonde Perfecting Purple balzsam elérhető lesz partnerszalonokban. A márka folyamatos fenntarthatósági törekvéseinek részeként a csomagolás már 50%-ban újrahasznosított műanyagból készül.

FŐ ÖSSZETEVŐK

  1. Moroccanoil ArganID® Technológia – A pozitív töltésű mikrokapszulákat a negatív töltésű hajszálak vonzzák, így az argánolaj antioxidáns erejét a haj kérgébe juttatják, miközben segítik a kutikula helyreállítását és lezárását.
  2. Aminosav Keverék– Színvédelmet és javító hatást biztosít a haj szerkezetének erősítésére. Javítja a színmegtartást és fokozza a fényességet, miközben csomómentessé és simává teszi a hajat.
  3. Lila Pigmentek – Színt és vizuális hatást ad a frizura mélységének és dimenzióinak növelése érdekében, valamint természetes megjelenésű fényt biztosít. Ezek a gazdag, irizáló pigmentek szatén fénnyel és kiváló fedési tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Használati utasítás 

A Moroccanoil Blonde Perfecting Purple samponnal történő hajmosás után 1-2 percen keresztül masszírozzuk be a hajba. A fokozott tonizálás érdekében hagyjuk hatni legfeljebb 5 percig, majd jól öblítsük le.