Szempilla göndörítőt alkalmazó nő

Ehhez a szemhéjfestési trükkhöz csak egy szempilla göndörítőre lesz szükséged

Akár a dús szempillákat kedveljük, akár a hosszúságot részesítjük előnyben, a szempilla göndörítő sokunk sminkelési rutinjának elengedhetetlen része. A TikToknak köszönhetően nemrég kiderült, hogy ezt a megfizethető árú terméket többre is használhatjuk, minthogy tökéletesen előkészítsük szempilláinkat a spirálozáshoz.

A TikTok-on pillanatok alatt hatalmas trenddé váló, szuperegyszerű szemhéjfestési trükkhöz nincs másra szükségünk, mint egy szempilla göndörítőre. A módszert mostanra már több szépségápolási tartalomkészítő is megosztotta, köztük a @lenkalul nevű felhasználó, akinek videója 18 millió megtekintésnél jár, és 2,9 millió lájkot kapott.

A videóban a nő megmutatja, hogyan használja a szempilla göndörítő külső peremét, hogy tökéletesen kijelöljön egy vonalat a ránc mentén, majd a göndörítő nyelével szuper egyenes szárnyat készít a szemhéj külső felén. Ezután egyszerűen összeilleszti a kettőt, és kész is a tökéletes szemsmink.

@lenkalul the easiest way! ad using lunar beauty nude prism palette & eyeko black magic cocoa edition eyeliner from my @boxycharm 🤍 #boxycharm #boxycharmpartner #makeup ♬ original sound - 𝙖𝙧𝙞𝙛𝙛_

A trükkért odavannak a felhasználók, a kommentekben sorra arról írnak, hogy ki fogják próbálni vagy már alkalmazták is a módszert.

Nem meglepő, hogy a trend elterjedt, és más sminkguruk is bemutatták a platformon a saját verziójukat, különböző színű szemceruzák vagy szemhéjfestékek kombinációjával.

Érthető, ha mi is kedvet kaptunk az alábbi videók alapján, olcsó, egyszerű és szuper gyors trükkről van szó!

(Glamour)

Nyitókép: Shutterstock