Száját csücsörítő, szeplős lány

Új TikTok-trend terjed, hogyan kapjunk műszeplőket

Ráadásul nem kell hozzájuk beszerezni új sminktermékeket.

Azok a szerencsések, akiknek a bőrét szeplők díszítik, hivatalosan is megelőzték a TikTok legújabb trendjét, melyet egy sminkes osztott meg nemrég. A zseniális DIY-módszer, mely már több mint 160 000 megtekintésnél jár, nagyon egyszerű.

A videóban jól látható, hogy a sminkmester három ujjára barna pöttyöket fest folyékony szemceruzával. Miután bőségesen felvitte a festéket, fixáló spray-vel fújja be az ujjait, a videó alatti hozzászólásokban azonban megerősíti, hogy bármilyen folyadék, beleértve a vizet is, működőképes. Két fújás után a pöttyös ujjait az arcához nyomja, főleg orrot és az orcákat érintve.

Egy második videóban tovább a sminkes tovább demonstrálta az applikációs módszert, például, hogy hogyan lehet a műszeplőket zökkenőmentesen beleolvasztani a bőrbe úgy, hogy az ujjunkkal visszafelé végigsimítunk ugyanazokon a foltokon.

A TikTok-felhasználók különösen odavoltak a módszerért, így érdemes kipróbálnia annak, aki odavan a szeplőkért.

@frenchtouchofmakeup Je la refait vite fait pour expliquer en details ✨#frenchtouchofmakeup ♬ original sound - Frenchtouchofmakeup

A Byrdie egy munkatársa is így tett, ő azt ajánlja, hogy folyékony szemceruza helyett zselés szemceruzát használjunk. Szerinte elég jó módszerről van szó, mivel nem igazán lehet elrontani, az egyetlen probléma vele, hogy nem a legtartósabbak.

Nyitókép: Shutterstock