Oscar de la Rentában ment férjhez Paris Hilton

Oscar de la Rentában ment férjhez Paris Hilton

Férjhez ment a 2000-es évek partikirálynője! Kislánykori álmát valósította meg azzal, hogy nagyapja Bel Air-i birtokán mondta ki a boldogító igen, méghozzá meglepő módon egy egyáltalán nem kihívó ruhában.


A valóságshow-jában híressé vált hotellánc-örökösnő, Paris Hilton úgy tűnt, sosem fog megkomolyodni. Bár utóbbit egy házasság sem garantálja, úgy tűnik, egy régi barátja oldalán végre révbe ért. Carter Reum befektetési bankárral tizenöt éve barátok, egy 2019-es eseményen kerültek közelebb egymáshoz.

A lánykérésre idén februárban került sor, egy magánszigeten nyaraltak, amikor Carter feltette a nagy kérdést. Paris meghatódott a gesztustól, hogy a legközelebbi barátai és családtagjai is odarepültek a nagy eseményre. Az eljegyzési gyűrűt a híres Louis Cartier dédunokája, Jean Dousset tervezte, és a párizsi Grand Palais üvegkupolájának vonalai inspirálták.

A legény- és leánybúcsúkat októberben tartották Las Vegasban, Parisé Alíz Csodaországban tematikájú volt. Az esküvői előkészületeket pedig természetesen, Parishez illően egy valóságshow-ban mutatták be, Paris in Love címmel.


A nagy napra végül november 11-én került sor, Paris kislánykori álmainak megfelelően elhunyt nagypapája egykori Bel Air-i birtokán. Az esküvői ruhát hónapokig tervezte a menyasszony az Oscar de la Renta tervezőivel közösen. Ezúttal nem akart semmi botrányosat: klasszikus, elegáns és időtlen stílusú ruhát álmodott magának, így készült ez a csipkés, magasan zárt, hosszú ujjú és hosszú uszályú ruha. A vőlegény egy egyedileg szabott Ermenegildo Zegna öltönyt viselt, a koszorúslányok pedig Alice + Olivia ruhában voltak. Az esküvői helyszín díszítése is klasszikus volt, csupa fehér virág és fehér tüll uralta a dekorációt.

A ceremónia után Demi Lovato az I Will Always Love You egy különleges verzióját énekelte el, ezután Bruno MarsJust the Way You Are-jára lejtették el első közös táncukat mint férj és feleség, utána pedig Paris miniruhára cserélte az uszályos csodát.