man in suit holding hands with woman in white skirt

Menyasszonyok, figyelem: jön az Őszi Esküvői Kiállítás!

Menyasszonyi ruha, koszorúslány-öltözet, nászút vagy esküvőhelyszín: ismét megnyitja kapuit az ország legnagyobb esküvői kiállítását.

A koronavírus-járvány a jegyben járókkal és az esküvői szolgáltatókkal egyaránt elbánt az elmúlt közel két évben. Hosszú hónapokig nem lehetett esküvőket, lakodalmakat tartani, ami a pároknak csalódást, az esküvői iparágban működő szolgáltatóknak komoly üzleti veszteséget hozott. Májusban azonban szerencsére fordult a kocka, így a november első hétvégéjén, az egészségügyi előírásoknak megfelelően megrendezésre kerülő Őszi Esküvő Kiállításon mindenki megtalálhatja, amire csak szüksége lehet.

Az esküvő életünk egyik legszebb, legboldogabb napja, még akkor is, ha mindennapjainkat gyökeresen megváltoztatta a koronavírus-járvány. A legtöbb lány ma is habos fehér ruhára, vendégseregre és egy életre szóló élményre vágyik a nagy napon, de van, aki különleges, csendes kézfogót szeretne szűk körben, és olyan is, aki valami extrára, egyedire áhítozik - az Őszi Esküvő Kiállításon mindenki megtalálhatja, amit keres!

clear wine glass lot on table

Fotó: Photos by Lanty/Unsplash

November 6-án és 7-én Budapesten, a Hungexpo G pavilonjában minden újra egy helyen lesz: több mint 200 esküvői szolgáltató - többek között páratlan karikagyűrű választék - és programok sokasága várja az érdeklődőket. Így akár inspirációgyűjtésre, akár a szükséges kellékek beszerzésére mód nyílik.

Legyen szó a megfelelő menyasszonyi, vőlegény vagy koszorúslányruháról, cipőről, a megfelelő helyszín lefoglalásáról, cateringről, esküvői fotós választásról, a nászút megszervezéséről – egyszóval a tökéletes esküvő minden részletének kiválasztásáról. Mindenre lehetősége nyílik a látogatóknak. A hölgyeket és urakat divatbemutatók, színpadi programok, VIP Lounge és szakértők is várják.

Azok, akik kilátogatnak az Őszi Esküvő Kiállításra, nem csak élményekkel, tapasztalatokkal és információkkal gazdagodhatnak, hanem nyerhetnek is, méghozzá egy valódi álomesküvőt!