A Bosszúállók: Végtelen háború egyik jelenete

3+1 Marvel-karakter, akik a közeljövőben csatlakozhatnak a Bosszúállókhoz

A Bosszúállók: Végjáték óta az eredeti csapat megfogyatkozott, a stúdió pedig új és izgalmas karakterekkel szeretné kiegészíteni a mozis univerzumát. Alábbi cikkünkben olyan szuperhősöket gyűjtöttünk össze, akik a közeljövőben bátran csatlakozhatnának a Föld megmentői közé.


1. Blink

Blink egy Számkivetettek nevű elfeledett csapat tagja, mely a képregények szerint az idővonalak rendjét tartotta érvényben. Szuperképessége a teleportálás, emellett pedig tökéletes vezető személyiséggel rendelkezik a csapat koordinálásához. Mutánsként az X-Menek bevezetését is megkezdheti, valamint a Loki sorozat után az idővonalakkal kapcsolatos feladatai is előtérbe kerülhetnek.

Karakterét egyszer már feldolgozták korábban az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban.

2. Machine Man

Vízióhoz és Ultronhoz hasonlóan ő is egy gépi alakba zárt mesterséges intelligencia, akit a teremtése után egy őrült tudós próbált felnevelni. Az empátia tanulásával telt évek után a doki elhunyt, ezt követően pedig használni kezdte a képességeit az emberek megmentésére és a rossz megtorlására.

Vízió hiányában — akinek visszatérésére számíthatunk a WandaVision befejező epizódja után — a Bosszúállók csapatának valószínűleg szüksége lehet egy szuperintelligens és erős gépre.

3. Mimic

Blinkhez hasonlóan a Számkivetettek csapatához tartozik, képessége viszont minden más mutánstól különbbé teszi. Erejének köszönhetően minden más szuperhős vagy gonosz adottságát le tudja utánozni. Ezzel a Föld megmentői közül az egyik legerősebb lehet, Blinkkel együtt pedig felvonultathatja az X-Meneket is.

+1 Britannia Kapitány

Britannia Kapitány első hallásra olyan, mint egy amatőr utánzata Amerika Kapitánynak, pedig sokkal több rejlik a karakterében, mint azt hinnénk. Brian Braddock minden brit eszme megtestesítője, valamint Anglia arca, emellett emberfeletti képességekkel is felruházták őt.

Megjelenésével pótolhatná Steve Rogerst is, akit a Végjáték egyik utolsó jelenete óta nem láthattak a rajongók, csapata pedig átvehetné a Lokiban bemutatott és tönkretett Idővariációs Hatóság feladatait.

Nyitókép: Instagram/avangers

Forrás: Screen Rant