Courtney Cox

Courtney Cox takarítási rutinját Jóbarátok-beli karaktere is megirigyelné

A színész nevetve mesélt makulátlan otthonáról, tudván, hogy ezzel sztereotipizálta magát.


Courtney Cox barátnőjével, Jenni Kayne-nel ünnepelte „Homecourt, szépségápolási termékek otthona számára" elnevezésű tisztítószer termékcsaládjukat, és közben a Jóbarátokban játszott karakterét, Monica Gellert emlegette, akit számos alkalommal szivaccsal vagy seprűvel a kezében láthattunk az egyes epizódokban − adta hírül a People.

Cox a világjárvány idején jött rá, hogy ő is hozzájárulhat a maga módján a tisztítóiparhoz.

„Észrevettem, hogy nincsenek olyan termékek, amiknek jó az illata, és kint hagyhatod a konyhapulton is. Tisztítószerek, amik szépek és jó illatúak egyszerre.”

J\u00f3bar\u00e1tok n\u0151i sz\u00edn\u00e9szn\u0151i

Fotó: Shutterstock

Nem csak a takarítási szenvedély a közös Cox és az általa 10 évig játszott, kissé neurotikus séf között, hiszen a színésznő is igazi főszakács. Cox malibui rezidenciája pedig tökéletes a péntek esti vendégeskedésekhez − amit Monicához hasonlóan ő is imád.

Courtney Cox termékcsaládja, a négy illatban kapható Homecourt a gyertyáktól kezdve a testápolókon át a felülettisztítókig és a mosogatószerekig, mindenki számára kínál valamit. A fenséges illat pedig örömtelivé varázsolja még az olyan − Cox számára is kellemetlen − munkát is, mint a mosogatás.

Nyitókép: Shutterstock