Lady Gaga Harley Quinn szerepében

Újabb képek érkeztek a Harley Quinnt alakító Lady Gagáról

Friss képek érkeztek az új Joker filmből, ami Harley Quinn és Arthur Fleck kapcsolatáról szól. Ezzel együtt a forgatás hivatalosan is befejeződött.


Az első film hatalmas sikere után 2019-ben érkezik a folytatás, amelyben Joaquin Phoenix visszatér a bűnözők bohóchercegeként. A Joker: Folie à Deux című film forgatása már hónapok óta tartott. Most azonban a DC Comics hivatalos fiókja, valamint a rendező, Todd Phillips is megerősítette a hírt, hogy a forgatásnak vége − írja a Screen Rant.

Ennek megünneplésére új képeket osztottak meg Lady Gaga Harley Quinn-jéről és Phoenix Jokeréről. A Joker: Folie à Deux a jelenlegi tervek szerint 2024 októberében kerül a mozikba.

​Minden, amit eddig a Joker 2-ről tudunk

A Folie à Deux lefordítva annyit tesz, hogy „kettő őrülete". Ez a rész most Arthur életére fókuszál a 2019-es rész eseményei után. Lady Gaga Harley szerepében az Elseworld-történet egy új fejezetét meséli el. Bár az Arkham Asylum is érintett, nem világos, hogy Harley hagyományos szerepét megtartják-e a történethez. Voltak olyan pletykák, hogy Harley Arkham egyik betegtársa lesz.

Joaquin Phoenix Joker szerep\u00e9ben

Fotó: DC

Arthuron kívül Zazie Beetz az egyetlen eddig bejelentett visszatérő Joker-szereplő, aki Sophie Dumond szerepét játssza. A Joker: Folie à Deux több új szereplőt is felvonultat. A listán Harry Lawtey, Jacob Lofland, Brendan Gleeson és Catherine Keener is szerepel.

A Batman-gonosz Harvey Dentre is utaltak a forgatási fotókon látható transzparenseken. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy Harvey-nak lesz-e tényleges szerepe a filmben.

Mivel a forgatás befejeződött, az első Joker: Folie à Deux trailer valószínűleg néhány hónapon belül megjelenik. Hogy a stúdió online vagy egy nagyobb médiaesemény során teszi közzé, még kérdés. Mindazonáltal, a Folie à Deux hihetetlenül ígéretesnek tűnik eddig.

Nyitókép: DC