Keanu Reeves a John Wick 3. forgatásán a New York-i Manhattanben 2018. május 23-án

5 film és sorozat, ami teljesen kikapcsol a hétvégén

A végtelen számú streamingszolgáltatással, mozibemutatókkal és a folyamatosan érkező új műsorokkal túlterhelő lehet lépést tartani. Egy kicsit megkönnyítettük a dolgodat azzal, hogy összeszedtük azt az 5 műsort, amit nem érdemes kihagynod.

1. Yellowjackets

2021 egyik legfelkapottabb műsora végre visszatér! A Yellowjacketsben egy középiskolai focicsapat küzdelmét követjük végig, melynek tagjai a vadonban rekednek, és a dolgok gyorsan a Legyek ura-szerűvé válnak. Ezzel párhuzamosan néhány, a vadon borzalmait átélő nő történetét meséli el a sorozat, akik évekkel később, felnőttként küzdenek meg a szörnyű elszigeteltségük következményeivel.

2. Utódlás

Az Emmy-díjas sorozat március 26-án tért vissza, és alig vártuk, hogy újra találkozhassunk kedvenc mérgező, hataloméhes, káromkodó vállalati dinasztiánkkal, a Roy családdal. Szomorú, de az HBO megerősítette, hogy ez, a 4. évad lesz az utolsó évada a népszerű sorozatának.

3. Ted Lasso

Az Emmy-díjas vígjátéksorozat régóta várt 3. évadában Ted Lasso készen áll arra, hogy győzelemre edzze focicsapatát. Az egyetlen bökkenő azonban az, hogy egy korábbi alkalmazottja most az egyik legnagyobb versenytársuknak dolgozik, így lehet, hogy nehezebb szezon vár rájuk, mint gondolnák.

4. Árnyék és csont

Végre nem kell tovább várnunk a Leigh Bardugo Grisha trilógiája alapján készült Árnyék és csont második évadára sem. A Harry Potterhez hasonló sorozatok mintájára ez a fantasy-széria az árva Alina Starkov történetét meséli el, aki felfedezi, hogy ő egy Grisha, aki ritka varázserővel rendelkezik, ami segíthet megmenteni a világot.

5. John Wick: 4. felvonás

A hazai mozikban egy hete bemutatott John Wick negyedik részében a Keanu Reeves által alakított címszereplő eddigi legveszedelmesebb ellenfeleivel száll szembe. Az érte járó vérdíj csak nőttön nő, miközben az alvilág leghatalmasabb figuráit kutatja New Yorktól Párizsig, Oszakától Berlinig.