Fiatal nő parfümöt fúj magára

A legtartósabb női parfümök, amik egész nap érződni fognak

Manapság már nincs nehéz dolgunk, ha finom illatú parfümöt keresünk, ugyanis egyre több márka illatai közül választhatunk. A tartósságukat tekintve azonban már bajban lehetünk. Íme a jelenlegi legtartósabb női parfümök listája.


Christian Dior Oud Ispahan

Főbb illatjegyek: labdanum, rózsa, pacsuli, sáfrány; agarfa, szantálfa.

Akik kedvelik az erősebb, karakteresebb, már-már férfiasabb illatokat, azok imádni fogják az oudokat. Ez a Christian Dior illat még mindig ütős és üdítő, de mégis érzéki és titokzatos.

Maison Francis Kurkdjian 724 Eau de Parfum at Nordstrom


Főbb illatjegyek: aldehidek, bergamottolaj, fehér virág, jázmin, szantálfa, fehér pézsma.

Ez az illat elsőre könnyednek és vizesnek tűnhet. Azonban a viselési idő teltével a nyitóillat frisses tisztasága átmegy egy erősebb, pézsmás illatba, ami erősen kitart egész nap.

TOM FORD Costa Azzurra Parfum

Főbb illatjegyek: tölgyfa kivonat, borostyán.

A Costa Azzurra főbb illatjegyeinek köszönhetően sokkal inkább télies, karácsonyi illat. A citrusok és a fák harmonikus keveréke tartósan végig kísér bennünket az ünnepi időszakon.

Versace Dylan Purple Eau de Parfum


Főbb illatjegyek: keserű narancs, frézia, cédrusfa.

A Dylan Purple gyümölcsösen friss, finom, nőies illat, amely tökéletes illatként szolgál a hasonlóan lágy nők számára. Az üveg épp olyan elegáns és királyi, mint a benne rejlő illat.

Valentino Donna Born in Roma Eau de Parfum

Főbb illatjegyek: fekete ribizli, bergamott, jázmin, bourbont vanília.

Akik nem igazán kedvelik a vaníliás illatokat, azok ne ijedjenek meg. A Donna Born In Roma ugyanis vanília bourbont használ, hogy mélységet adjon a jázminos illatnak, amelyben a grandiflorum a jázmin sambac és a jázmin tea keveredik.

Nyitókép: Shutterstock

(Elle)