Utódlás

Alig indult el az új évad, máris berendelték az Utódlás folytatását

Az HBO berendelte az Utódlás negyedik évadát.


Múlt héten debütált az HBO GO-n az Utódlás című népszerű sorozat harmadik évada, a streamingszolgáltató pedig máris berendelte a folytatást, írja a Deadline. Ez nem olyan meglepő, tekintve, hogy a családi saga több mint 1,4 millió nézőt ültetett a képernyő elé a premierkor, ami a saját gyártású sorozatok közül a legjobb eredmény a bemutató első estéjét összehasonlítva más produkciókkal az HBO Maxon.

Azt nem tudni, hogy a 4. évad lesz-e az utolsó. Georgia Pritchett író a Sunday Timesnak elmondta, hogy az írók már nagyban tervezik a következő évadot.

„Szerintem maximum öt évad lesz, de talán inkább négy" – mondta az újságnak. „E ponton [Armstrong] csak egy [szezont] mond még. De minden alkalommal ez van"

Francesca Orsi, az HBO programozási alelnöke így nyilatkozott:

„Jesse Armstrong az Utódlás minden évadjával felülmúlta a legmerészebb várakozásainkat, és kitörölhetetlen szellemességgel, emberséggel és precizitással vitt minket egyre mélyebbre a Roy család belső szentélyébe."

A Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook és Kieran Culkin főszereplésével készült kilenc epizódos új évad a 2. évad premierje óta 13 százalékkal megnőtt nézettséggel tért vissza.

A Jesse Armstrong által írt, Emmy-díjas dráma a Waystar/Royco vállalatot vezető médiamogul, Logan Royról és négy gyerekének történetét mutatja be, mely a Brian Cox által alakított, a tekintélyelvűség tökéletes mintapéldányaként megjelenő apa és az általa megnyomorított utódok harca.

Az új évadban többek között Alexander Skarsgård, Adrien Brody, Hope Davis és Dasha Nekrasova is csatlakozott a szereplőgárdához.