Horoszkóp jelek fiatal nő tengerparton áll

3 csillagjegy, akikre hosszú küzdelmek után jó dolgok várnak az Ikrek szezonban

Ha valami az univerzumban képes arra, hogy megváltoztassa a dolgokhoz való hozzáállásunkat, akkor az a Neptunusz bolygó energiája, mely május 19-óta munkában van és 3 csillagjegy küzdelmes időszakát váltja le egy pozitívabb, boldogabb Ikrek szezonra. Mutatjuk, melyeket!


1. Rák

R\u00e1k csillagjegy

Shutterstock

Elég volt a rossz hangulatból, Rák! Erre a belső mondatra számíthatsz mostanában, mikor felismered, hogy lassal a legrosszabb hangulatú ember lettél és eleged lesz ebből. Ideje elgondolkoznod azon, hogy egyáltalán mi miatt panaszkodsz? Kezd el értékelni a jó dolgokat az életedben és fókuszálj azokra.

Amint a Nap-Neptunusz tranzit egy kicsit megmozgatja a képzeletedet, rájössz, hogy ez a belső örvény a te műved. A változás, amire szükséged van, az a változás, ami mindig is elérhető volt számodra, és most azonnal meg is fogod kapni. Elég volt a negativitásból, itt az ideje, hogy befogadd a feléd áramló pozitív energiát.

2. Skorpió

Skorpi\u00f3 csillagjegy

Shutterstock

Egy kicsit több időt töltöttél az utóbbi időben a negatív gondolataiddal. Itt az ideje, hogy megváltoztasd a gondolataidat és a felfogásodat, hogy feljebb kerülj. Nagy szükséged van egy mentális erősödésre, amiben úgy tűnik, hogy a Nap-Neptunusz tranzit nagy segítségedre lesz.

Ha elkezded a pozitív hozzáállást gyakorolni, a dolgok megváltoznak. A világot boldog helynek látod majd, nem pedig olyannak, amitől félned kell. Amikor ez a Nap-Neptunusz tranzit megérkezik az életedbe, észre fogod venni, hogy a boldogtalanság is elhagy. Valójában te vagy az, aki az életed szabályait írja. Az új hónap érkezésével tehát más utat választasz, olyat, amely a boldogság felé vezet.

3. Halak

Halak csillagjegy

Shutterstock

Az egyik dolog, amit az új hónap megérkezésével észrevehet, az az, hogy az általad elfogadhatatlannak ítélt dolgok felével nem is érdemes foglalkozni. Túl sok figyelmet fordítasz az életedben az apró dolgokra és tudat alatt hatalmas drámát csinálsz a semmiből. Lehet, hogy unatkozol, és új szemléletre van szükséged - miért töltenél még egy másodpercet azzal, hogy más életén rágódsz, amikor az csak a sajátodat rontja le?

A hozzáállásod megváltoztatása munkát igényel, de a teljes folyamat a másodperc töredéke alatt megtörténik. Meglátod, hogy a Neptunusz-tranzit alatt nagyon könnyű lesz a világot a kerítés másik oldaláról szemlélni. Már nem fogsz vonzódni a drámai negatívumokhoz.


Nyitókép: Shutterstock

(Your Tango)