Harry herceg

Ezért nem áll szóba Harry herceg A Korona színészével

A sorozatban Károly herceget alakító Dominic West elmondta, miért nem beszél többé Harry herceggel, annak ellenére, hogy évekig jó barátságot ápoltak.

Dominic West a Times Radio műsorában nemrég arról beszélt, miért szakadt meg jó kapcsolata Harry herceggel. Kilenc évvel azelőtt, hogy Dominic West elvállalta Harry herceg apja, Károly herceg szerepét A Korona című netflixes sorozatban, a színész egy antarktiszi expedíción vett részt Harryvel 2013-ban. Nem sokkal hazaérkezése után azonban a herceg látszólag megszakította a kapcsolatot Westtel, annak egy sajtótájékoztatón tett megjegyzései miatt az utazásról szóló bohóckodásukról.

Az újságíróknak nyilatkozva West dicsérte Harryt, nagyszerű srácnak nevezve őt, majd részleteket osztott meg azzal kapcsolatban, hogyan ünnepelték meg, amikor elérték a Déli-sarkot, ez azonban nem tetszett Harrynek.

West, aki nemrég arról is beszélt, mennyit hezitált azzal kapcsolatban, elvállalja-e Károly herceg szerepét, többek között elmondta, hogy Harry az utazás során „szemmel láthatóan durva vicceket” mondott, és pezsgőt ivott egy lábprotézisből.

„Rengeteg pálinkát ittak. Mindannyian pezsgőt ittunk Duncan kedvenc műlábából.Elmondott néhány szemtelenül durva viccet, ami egy magamfajta nem katona számára elég sokkoló volt”

– mondta a riportereknek, utalva Duncan Slaterre, egy 2009-ben Afganisztánban megsérült, dupla lábamputáción átesett férfire, aki csatlakozott hozzájuk a túrán.

A színész a Times Radio azon kérdésére, tartja-e a kapcsolatot Harryvel, nevetve a következőket mondta:

„Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! Valahogy [elvesztettük a kapcsolatot, mivel] túl sokat mondtam egy sajtótájékoztatón, és így azután nem beszéltünk. Azt hiszem, megkérdezték tőlem, hogy mit ünnepeltünk, amikor odaértünk, és valószínűleg túl sokat mondtam.”

A sajtótájékoztatón Slater is beszélt az expedícióról, melynek kapcsán elmondta, hogy Harry igazi csapatjátékos volt.

Mindig volt valami tennivaló, és mindig ő kezdeményezett. Nagyon sok feszültség volt. Valószínűleg eléggé szétfeszítette magát. Minden nap minden csapattal időt töltött. Mindig gondoskodott arról, hogy elvegyüljön, mindenkit előtérbe helyezett. Nagyon kedves volt tőle, hiszen ugyanolyan fáradt volt, mint mindenki más.