Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) Szex és New York-beli lakásában

Mostantól Carrie Bradshaw lakásában is megszállhatunk

A Szex és New York főszereplőjének ikonikus lakása is beszállt az Airbnb-bizniszbe.


23 év telt el azóta, hogy Carrie Bradshaw megosztotta velünk bölcs mondását: „New Yorkban mindig munkát, pasit vagy lakást keresel." A lista utolsó elemére nekünk is lehetőségünk nyílik mostantól, egy éjszaka erejéig legalábbis biztos.

A Szex és New York-sorozat az HBO Maxon még idén debütáló folytatása, az And Just Like That promója kapcsán az Airbnb a Warner Bros. Consumer Productsszal együttműködve újjáépítette Carrie West Village-beli lakását, melyet bárki kivehet. Mielőtt bárki megijedne, hogy vaskos árat kell fizetnünk a különleges élményért, megnyugtatjuk, hogy a lakás teljesen megfizethető, 23 dollárért (7 ezer forint) vehet ki egy éjszakára.

Bár a teljesen új dizájnt kapó otthon nem az eredeti helyén található, hanem a Chelsea negyedbe költözött, a vendégek így sem fognak valószínűleg csalódni abban és sok tárgy ismerős lesz nekik a sorozatból. Ilyen Carrie íróasztala és laptopja, amelyen minden részben dolgozni láthattuk vagy az exszerelme, Aidan által tervezett szék. Na, meg ott van a híres ruhásszekrény is, ami roskadásig tele volt híresebbnél híresebb tervezők kreációival.

A legjobb pedig az egészben, hogy a gardróbot nemcsak újraalkották, hanem meg is találjuk benne a legjobb dizájner ruhákat, melyeket a vendégek magukra ölthetnek és egy fotózáson is részt vehetnek azokban.