inventing anna

Megtalálták Anna Delvey titokban tartott kilétű szerelmét

Az Inventig Anna továbbra is toplistás a Netflixen, az emberek pedig éhezik az álörökösnő igazi életéről szóló információkat. Bár elvileg titokban akarták tartani Anna Delvey/Sorokin szerelmét, akit Chase-nek neveztek a sorozatban, megtalálták az igazi férfit, akivel hosszútávú kapcsolatban volt.


Korábban írtunk már róla, hogy több probléma is van az Iventing Annával: túlzottan szimpátiát ébreszt egy bűnözővel szemben, ráadásul maga Anna Delvey, vagyis igazi nevén Sorokin is kritikát fogalmazott meg a képernyőn látottakkal kapcsolatban.

A sztori alapjául szolgáló újságírónő, Jessica Pressler (a show-ban Vivian Kentnek nevezték át) a New Yorkcímű magazinban megjelent, és óriási népszerűségre tett portét írt Anna Delveyről, egyik legfőbb forrását, Delvey barátját annak saját kérésére nem nevezte meg. Szimplán "the futurist boyfriend"-nek nevezte, és azt is elhintette, hogy TED-előadásokat is tartott a techszcénában ismert ember, akiről a New York magazin is közölt már cikket.

hunter lee soik

Fotó: Hunter Lee Soik Facebook

Anna pedig kiszimatolta a pénzt a sztoriban (bár az is lehet, hogy csak durva irónia volt mindez a részéről), és arról posztolt, hogy ha eleget fizet valaki, akkor elárulja az illető kilétét. Mindezt lenyűgöző módon fogságban eszelte ki, ugyanis bár tavaly szabadlábra helyezték jó magaviselet miatt egy viszonylag rövid börtönbüntetés után, nem sokáig élvezhette a szabadságot, az amerikai bevándorlási hivatal (ICE) ügynökei azonban elfogták a rég lejárt vízuma miatt, és Németországba akarják deportálni. Anna fellebbezett, az ügy jelenleg is zajlik, így ő a nem túl kedves modorukról ismert ICE-ügynökök "vendégszeretetét" élvezi már közel egy éve.

A licitet 10 ezer dollárról indította, arról azonban nincs hír, hogy erre valaki is lecsapott volna. Valószínűleg azért nem, mert Anna lefizetése nélkül is rájöttek, ki volt a titkos lovag. A PageSix értesülései szerint Hunter Lee Soik volt a befutó, akivel 2015-ben és 2016-ban az álörökösnő járt, ő ugyanis megfelel minden kritériumnak: tudott dolog, hogy Anna köreiben mozgott, írt róla a New York magazin, TED-előadást is tartott és Dubajban is dolgozott. Az oldal szerint ő a sorozatban elmeséltekhez hasonlóan egy álmokkal foglalkozó applikációval foglalkozott akkoriban. A fikciós Chase-hez hasonlóan ő is eltűnt, az app sosem készült el, jelenleg a LinkedIn oldala szerint egy hongkongi központú családi cégnél dolgozik, ám az említett vállalat weboldala nem elérhető, szóval teljes inkognitóban él.

Nyitókép: Netflix