Horoszkópok

Áprilisi horoszkópok: Mit tartogat számodra a következő hónap?

Mutatjuk, hogy mit tartogat minden egyes horoszkóp számára a következő áprilisi hónap!


Halak (február 19. - március 20.)

Itt az ideje, hogy a pénzügyek terén a realitások talajára lépj. Ha többet költesz, mint amennyit keresel, a napfogyatkozás a költségvetés átdolgozását jelzi. Gondolkodj a megszokott a kereteken kívül- talán egy szokatlannak tűnő, de kreatív mellékállással extrához juthatsz. Ebben a hónapban a Jupiternek és az Uránusznak köszönhetően elsajátíthatod a nemet mondás művészetét is.

A telihold felébreszti a vándorlási vágyadat. Egyesek számára ez utazási terveket jelent, másoknak pedig a látókörük bővítését egy tanfolyam vagy workshop révén.

Erős napok: április 4., 11., 29.

Kos (március 21. - április 19.)

Április 2-án kezdődően a Merkúr retrográd mozgása kommunikációs zavarokat okoz. A félreértések elkerülése érdekében tedd kristálytisztán világossá szándékaidat, és akár kétszer is ellenőrizd le a terveidet. Az április 9-i napfogyatkozás újra definiálja az önszeretethez és az érzelmi határokhoz való hozzáállásodat.

Értékeld át újra a kapcsolataidat, különösen a mérgezőket és találd meg az aranyközéputat. Végül április 30-án a Mars belép a jegyedbe, ami az energia és a lendület növekedését hozza magával. Tartsd kordában a dühödet, hogy konstruktívan tudd irányítani ezt az újonnan felfedezett lelkesedést.

Erős napok: április 5., 9., 30.

Bika (április 20. - május 20.)

A Merkúr esetleges trükkjei miatt fontos, hogy többet hallgass és kevesebbet beszélj, nehogy lemaradj a bölcsesség gyöngyszemeiről. A születésnapi szezonod 19-én kezdődik, ami egy vadonatúj 12 hónapos utazást indít el.

Ez egy erőteljes időszak lesz arra, hogy újra gondold az életedet és új célokat tűzz ki magad elé. Április 21-én aztán a Jupiter és az Uránusz együttállásával egy nehéz tehertől szabadít majd meg. Megkönnyebbülést és szabadságot fogsz érezni, és ami még jobb, hogy ez a ritka kozmikus esemény váratlan szerencsét sejtet.

Erős napok: április 11., 21., 29.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Merkúr április 2-a és 25-e közötti visszafordulása összekuszálhatja a gondolataidat és ezáltal a mondandódat is. A mély, lelki beszélgetéseknek most lesz itt a helye, de mielőtt bármit is mondanál, mindig gondold végig alaposan előtte a fejedben. 19-től a nap élénken motivál, ezzel támpontokat kínálva arra, hogyan ragyoghass. Ez az álom rávilágíthat egy elfeledett szenvedélyre vagy rejtett tehetségre. Ahogy az április véget ér, a Mars konfliktust szülhet egy barátoddal.

Erős napok: április 16., 24., 25

Rák (június 21. - július 22.)

A Merkúr visszafelé történő mozgása lelassíthatja a szakmai életedet. Próbálj meg te is lelassítani ebben az időszakban a munkádban. Ha a feletteseid gyors eredményeket követelnek, akkor finoman magyarázd el, hogy a minőségi munkához időre van szükség.

Ha változást szeretnél a karrieredben, akkor ez lesz a remek időszak arra, hogy megkezd a tervezést. Ha párkapcsolatban élsz, 24-es körül emlékezetes estére számíthatsz, ami a kapcsolatteremtés és a jókedv jegyében telik majd.

Erős napok: április 9., 12., 24.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A hónap közepén a Nap élesíti a fókuszt egy karriercélra. Itt az ideje, hogy gyorsan feljebb kerülj a sikerlétrán. Ha éppen álláskeresésben vagy, akkor remek lehetőség nyílik arra, hogy mind szakmailag, mind emberileg előre lépj.

A Jupiter és az Uránusz ritka együttállása április 21-én megnyitja az utat a változás felé, esetleg egy olyan álom elengedésével, amely már nem felel meg fejlődő énednek. Ha házas vagy, vigyázz a lehetséges családi feszültségekkel. Egy félreértés felesleges konfliktust okozhat.

Erős napok: április 5., 9., 12.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Amikor a Merkúr április 2-án lelassul, úgy érezheted, hogy gyakrabban lenne szükséged pihenésre vagy alvásra. Ezért ahelyett, hogy átrohannál a hónapon, inkább lassítsd le a tempódat. A Merkúr hátráló mozgása az intimitás zónádon keresztül elősegítheti egy tartalmas kapcsolat kialakulását.

Ez a legjobb időszak arra is, hogy felfedezd szexuális vágyaidat és igényeidet. Pénzügyileg viszont az április óvatosságra int.

Erős napok: április 12., 16., 19.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

A Vénusz mély vágyat ébreszt benned a szeretet és a kapcsolat iránt. Szingli vagy? Ne érd be annál kevesebbel, mint hogy úgy érzed, megbecsülnek. Párkapcsolatban élsz? Itt az ideje, hogy felidézzétek, miért is vagytok együtt.

Április 30-ra a gyengéd szeretetből a szexuális kielégülés iránti intenzív vágy veszi át az irányítást. Az április 24-i telihold a pénzügyek racionalizálására hívja fel a figyelmet. Kezdd azzal, hogy leiratkozol olyan szolgáltatásokról, amelyeket már nem használsz. A pénzügyi szabadság felé tett apró lépések ebben a hónapban nagy változást jelentenek.

Erős napok: április 7., 18., 29.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Az áprilisi napfogyatkozás 9-én zöld utat ad egy önszabotáló szokás elhagyásának, és megnyitja az utat egy egészségesebb éned felé. Állj készen az újragondolásra.

A hónap közepén a Nap energiái a karrieredet erősítheti. A jegyedben járó telihold pedig arra ösztönöz, hogy vállald a sebezhetőséget. Érzéseid kifejezése során feloszlik a köd egy személyes dilemmáddal kapcsolatban.

Erős napok: április 11., 22., 30.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Mivel a Merkúr a szerelmi zónádon halad át, a nagy romantikus megnyilvánulások helyett valódi gesztusokra vágysz. Az áprilisi napfogyatkozás fellobbantja kreatív lángjaidat is.

Engedd szabadjára belső művészetedet, és hagyd, hogy az intuíciód vezessen túldramatizálás nélkül. Április 21-re a Jupiter és az Uránusz megold egy kínzó egészségügyi problémát, megkönnyítve ezzel az utadat egy új éned felé. A hónap zárásaként a La Luna pihenésre hív. Ez nem lustaságot jelent, hanem az elemek feltöltéséről szól, hogy megelőzd a kiégést. Pihenj és regenerálódj.

Erős napok: április 11., 21., 24.

Bak (december 22. - január 19.)

Április 11-e körül a Marsnak és a Szaturnusznak köszönhetően bátorságod lesz ahhoz, hogy végre kimondd az őszinte véleményed. Persze, idegőrlő a gondolataidat kiteregetni, de a megkönnyebbülés utána felbecsülhetetlen. A Merkúr retrográd mozgása alatt megküzdhetsz a szüleid elvárásaival a karriereddel vagy a párkapcsolati döntéseiddel kapcsolatban.

De ne feledd, ez a te életed! Az április 24-i telihold fényt derít egy barátod titkára, vallomása azonban próbára teszi elveidet. Maradj hű az erkölcsi kódexedhez. Az őszinteség és az empátia egyensúlya lesz a kulcs.

Erős napok: április 9., 11., 20.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Április 9-e körül nagy döntés vár rád, de ne feledd, hogy nem kell sietned. Hagyd, hogy az események maguktól kibontakozzanak, és bízz a sorsban. A hónap végén a telihold egy fantasztikus álláslehetőségre világít rá. A te döntésed, hogy megragadod-e vagy maradsz.

Erős napok: április 9., 20., 21.Nyitókép: Shutterstock

(MarieClaire)