Nő áll a tengerparton, csillagjegyek körülötte

3 csillagjegy sok nehézséget küzd le márciusban

2024 márciusa most bebizonyítja 3 csillagjegy számára, hogy a nehéz idők is leküzdhetők.


„Óvakodj március idusától” – mondta egy jós Julius Caesarnak, de az uralkodót ez cseppet sem hatotta meg. Pedig ez a kifejezés arra utal, hogy a március árulást és váratlan fordulatokat hoz. A tavasz első hónapja csöppet sem lesz mentes a nehéz pillanatoktól. Három csillagjegynek pedig különösen próbatételekkel teli lehet. Ez a hónap azonban azt is megmutatja majd nekik, hogy nincs olyan akadály, amit ne tudnának legyőzni.

3 csillagjegy, akik márciusban leküzdik nehézségeiket:

1. Kos (március 21. - április 19.)

Ahogy a hónap egyre közelebb kerül a Kos állatövi évszakhoz, úgy érezheted, hogy te is egyre türelmetlenebbül várod, hogy eljöjjön a te időd. Közben hatalmas személyes gyógyuláson mész keresztül és lehet, hogy még mindig nem szoktad meg azokat az igazán új változásokat, amelyeket magadnak teremtettél, és még mindig a kétségek állapotában vagy.

Úgy hozhatod ki a maximumot ebből a hónapból, ha tudatosítod, hogy csakis te vagy a felelős azért, hogy változásokat érhess el az életedben. Képes vagy a változásra és az életed megváltoztatására is, ha valóban hiszel benne.

2. Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Ha a régi dolgokhoz ragaszkodsz és nem szakadsz ki a mókuskerékből, akkor nem sok változást hozhat számodra a március. Magadnak teszel szívességet azzal, ha leállsz kicsit és kiszakadsz a monoton hétköznapokból és teszel valami jót önmagadért.

Eközben a Halak energiája arra késztet, hogy személyiséged érzékeny oldalát is megtapogasd. Talán egy kicsit túlságosan is empatikusnak és szenzitívnek érzed majd magad, de ebből az erőhullámból a legjobbat hozhatod ki.

Ha most egy hullámvölgyes időszakon mész keresztül, akkor tudd, hogy ez nem tart örökké, és a Kosban álló teliholddal, amely közvetlenül rád ragyog, egy szempillantás alatt érzed majd, hogy visszatér az erőd.

3. Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Néha hajlamos vagy megrekedni abban a rutinban, amiről azt gondolod, hogy ez a sorsod. Fontos, hogy megértsd: a márciusnak lesznek erős pillanatai, de ezek csak pillanatok. Ha némi negatívitás kerül a pszichédbe, akkor ne hagyd, hogy az sokáig tartson és lehúzzon a mélybe. Te vagy az, aki ezt a sorsot tetszés szerint átírhatja, úgyhogy állj a sorsod sarkára, Szűz.

Bízz a március által nyújtott helyzetben és azokban az emberekben, akikkel körülvetted magad. Olyan ember vagy, aki hajlamos bezárkózni egy sémába. Válassz egy figyelemelterelést erre a hónapra, esetleg próbálj ki egy új hobbit. Ez az időszak tökéletes lesz az új dolgok kipróbálására. Élvezd a márciust, hiszen arra vár, hogy megmutassa mindazt a jót, amit megtagadsz magadtól. Hagyd, hogy megtörténjen. Hagyd, hogy az öröm töltsön el téged, Szűz.

Photo by Tunafish on Unsplash

Nyitókép: Shutterstock

(YourTango)