Csillagjegyek a naplementében

3 csillagjegy, akiknek a március változást hozhat

A március alapvetően is a változások hónapja lesz asztrológiai szempontból. Három csillagjegy számára azonban különösen izgalmas élményeket tartogat a tavasz első hónapja.


Halak (Február 19 - Március 20)

Március a 10-i újholddal megújulást hozhat. Ez lesz a tökéletes időszak arra, hogy újradefiniáld a stílusodat. Akár egy új frizurával, a ruhatárad megújításával vagy egy tetoválással. Amikor a Vénusz 12-én belép a Halakba, helyezd előtérbe az önszeretetet.

Erős napok számodra: Március 10., 12., 23.

Kos (Március 21- Április 19)

Talán meglephet, hogy a születésnapod idén visszafogottabb lesz, mivel a március csendesebb ünneplésre és kozmikus szusszanásra hív. Az újhold az öngondoskodás és a megfiatalodás idejét jelzi. Tarts egy kis szünetet, töltődj fel, és ne legyen bűntudatod, amiért leléptél a rohanó pályáról. A Merkúr március 10-én lép a jegyedbe, amivel újdonságot és pezsgést hoz magával.

Március 25-én aztán a holdfogyatkozás a párkapcsolatodban hozhat fordulatot. Ebben a hónapban vegyítsd a pihenést a kreatív gondolkodással, és hagyd, hogy megtörténjen a változás.

Erős napok számodra: Március 10., 20., 24.

Bika (Április 20 - Május 20)

A márciusi hónap számodra a társasági életről fog szólni. A Jupiter és a Neptunusz 4-i együttállása számodra aranyat érő kapcsolatépítési lehetőségekkel ajándékoz meg. Mondj igent az új kapcsolatokra, és bízz a képességeidben. Ez a bolygópáros egy régi álmot vagy vágyat is feleleveníthet. A 10-i újhold idején készíts listát a vágyaidról. Ez egy hatásos időszak a célkitűzésekre.

Erős napok számodra: Március 1., 4., 24.

brown and white printed textilePhoto by Vedrana Filipović on Unsplash